- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.110
Selamlar hanimlar
Evet. Allah'in izniyle bugün bebek maceramizin ilk günü
Bebis için verilen kararin ardindan doktorla randevum vardi bugün.
Doktor hormonlar ve bazi testler için kan tahlili verdi hemen yarin sabah yapacagim !
Ve izlememiz gereken bir tedavi süreci var: Düzensiz adet gördügüm hatta kendi kendime hiç adet görmedigim için Duphaston kullanacagim.
Bu aksamdan itibaren Duphaston'a hemen basliyorum => 10 günlük kullanim
1. AY : Adetimin 3-5-7inci günleri KLOMEN aliyorum her sabah.
21.inci gün Duphaston'a tekrar basliyorum! Tabi 7 ve 21inci günler arasinda iliski
2. AY : Hiç bisey kullanmiyorum 21.gün Duphaston yeniden. ( Genelde KLOMEN 2inci ayda daha çok etki eder dedi doktor )
3. AY : Adetimin 3-5-7-9 (eger kaldirabiliyorsam 9uncuda dahil) KLOMEN kullaniyorum.
21.inci gün Duphaston.
4. AY : KLOMEN yine yok. Eger hâlâ hamile kalmamissam adetimin 11inci günü OVULTEST yapiyorum. Eger pozitifse (yani yumurtlama varsa) yumurta çatlatma ignesi vurulcam.
Bu arada 2inci yada 3üncü ay doktor kontrolüne gitmem gerekiyor.
Yalniz bi sorum var, yumurta takibini yaptiranlar nerde ve kimlere yaptiriyor? Illaki jinekolog olmak zorunda mi?
Allah'im HAYIRLI ZAMANDA HAYIRLI evlatlar nasip et insallah bizede ! Amin !!!
Ben umutluyum Allah'in izniyle hissediyorum yakin zamanda iyi bi haber alacagimizi insALLAH
Rabbim hayirlisini versin herkes için, içinde benimde
Evet. Allah'in izniyle bugün bebek maceramizin ilk günü
Bebis için verilen kararin ardindan doktorla randevum vardi bugün.
Doktor hormonlar ve bazi testler için kan tahlili verdi hemen yarin sabah yapacagim !
Ve izlememiz gereken bir tedavi süreci var: Düzensiz adet gördügüm hatta kendi kendime hiç adet görmedigim için Duphaston kullanacagim.
Bu aksamdan itibaren Duphaston'a hemen basliyorum => 10 günlük kullanim
1. AY : Adetimin 3-5-7inci günleri KLOMEN aliyorum her sabah.
21.inci gün Duphaston'a tekrar basliyorum! Tabi 7 ve 21inci günler arasinda iliski
2. AY : Hiç bisey kullanmiyorum 21.gün Duphaston yeniden. ( Genelde KLOMEN 2inci ayda daha çok etki eder dedi doktor )
3. AY : Adetimin 3-5-7-9 (eger kaldirabiliyorsam 9uncuda dahil) KLOMEN kullaniyorum.
21.inci gün Duphaston.
4. AY : KLOMEN yine yok. Eger hâlâ hamile kalmamissam adetimin 11inci günü OVULTEST yapiyorum. Eger pozitifse (yani yumurtlama varsa) yumurta çatlatma ignesi vurulcam.
Bu arada 2inci yada 3üncü ay doktor kontrolüne gitmem gerekiyor.
Yalniz bi sorum var, yumurta takibini yaptiranlar nerde ve kimlere yaptiriyor? Illaki jinekolog olmak zorunda mi?
Allah'im HAYIRLI ZAMANDA HAYIRLI evlatlar nasip et insallah bizede ! Amin !!!
Ben umutluyum Allah'in izniyle hissediyorum yakin zamanda iyi bi haber alacagimizi insALLAH
Rabbim hayirlisini versin herkes için, içinde benimde