Doğuma Hazırlık 3oglu olup 4.çocugu bekleyenler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

dilekatmaca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
12
4
45
Benim 3 Oglum var Allah izin verirse 4 çocuğu bekliyom 14 haftalık hamileyim bu hamileliğimde çin takvimi sola yattım bütün kız dualarını okudum yeme diyeti yaptım sık ilişkiye girdim akla gelen tüm yöntemleri denedim ve 12 haftaya kadar hep kız diyodum 13 haftada ögrendim Buda erkekmiş biraz üzüldüm ama sağlıklı olsunda umarım doktorlar yanılmıştır hiç hevesim kalmadı ama benim için hayırlısı budur yani Yöntem filan boş Allah ın dediği olur bütün çocuklarımda aş ermem farklı idi Kiminde ekşi Kiminde tatlı Kiminde etten tiksindim Kiminde çok uyudum Kiminde hiç uyumadım batıl inançlar bende tutmadı üzülmeyeyim diyom ama insan nefsi olmayanı istiyor napalım olmayınca olmuyor işte sağlıklı olsunda

hayirlisi olsun kardesim, bende 3. cocugumu bekliyorum iki kizim vardi bunada kiz dedi doktor rabbim boyle uygun gormus insanin icinde bi burukluk oluyo tabi ama bizim icin hayirlisi boyleymis, ALLAH boyle istemis saglikli sihhatli alirsin kucagina insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…