Nişan 3o.o5.2o15 Tuğba&Volkan'ın Nişanıı :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

CadiKelebek

Çok şükür Seni bana veren Rabbime ...
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
3.268
918
VT
Öncelikle eeen baştan maşallah bize Diyip ayrıntılara giriyorum kızçeler
Yıllarca bu günü bekledik ve Rabbim'e çok şükür nişanımızda atlattık Her şey gönlümce oldu 2 gibi kuaföre gittim sevdiceğim 5 te beni almaya geldi fotoğraf çekilmeye gittik
Ardından biraz halasında bekledik çünkü hemen eve gitmek istemedim nişanımız evde olcağı için direk misafirlerin arasında olmak istemedik
Evin önünde arabadan inerken ki heycanımı anlatamam
Sonra eve girdik hemen ardından tüm misafirler geldi yüzüklerimiz takıldı pastamız kesildi hediyeliklerim çerezlerimz dağıtıldı rüya gibiydi yaa
Ufak tefek şeyler oldu tabi aksilikler ama geriye dönüp baktığımda mutlu muyum sevdiğimle? , ÇOOOK şükür Rabbim 5.5 senenin sonunda yaşattı ya bunları daha ne isteyim
Buyrun nişanımızdan kareler
Nişanım için el emeğim hazrılıklarım
Hediyeliklerim:)

Nişanda kullandığımız tabak ve bardaklar (bunlarda el emeğim )

yüzük tepsim

Alyanslarımız

Nişan fotoğraflarımız

Veee el çiçeğim bunuda ben yaptııım

Pastamıız

Darısı kına gecemizin ve düğünümüz başına inşallah

Evde nişan nasıl oldu sorusu olan herkese yardımcı olurum konumu okuduğunuz için teşekkürler

Son düzenleme:
Allah tamamına erdirsin.her şey çok güzell görünüyor :))

çok güzel olmuş her şey, maşallah

ayh super olmus yaptiklarin ellerine saglik ve mutluluklar dilerim ALLAH devamini getirir insallah

Allah tamamına erdirsin mutluluklar dilerim. Her sey cok guzel olmusss

Allah tamamına erditsin adaşım herşey çok güzel görünüyor maşşallah

Hepinize çooook teşekkür ederim Amiiin inşallah Allah isteyen herkese yaşatsın bunları

Çok sağolun teşekkür ederim

Sağol canıım çok şükür bugünleri gördüm uçuyorum mutluluktan
nickini mi değiştin seen görüşemiyoruz bayadır
evet bayağı oldu :) Nickimi değiştirdim daha bir kaç gün oldu :) Hayırlı olsun düğün tarihi belli mi?

Sağol canım henüz belli değil işte evimizn işleri var onlar olcak net tarih konşmadk bakalm hayrlısı ne zmn. Sizde ne var ne yok nasl gidiyo
Anlıyorum canım. Ben de zor günler atlatıyorum biliyorsun.
20 Martta babam vefat etti. Babamdan 43 gün sonra ise halam vefat etti. ALLAH(c.c) hepsine gani gani rahmet eylesin inşaALLAH(c.c)... (Amin inşaALLAH(c.c)...) Beni ayakta tutan abdest,namaz , kuran ve dua...
Bir yandan düğün hazırlığı... Bir yandan okulumun sınavları öyle ELHAMDÜLİLLAH....

Canım ya başınız sağolsun geldimi hepsi bir geliyo zaten Rabbim sabır versn onlara da rahmet eylesin inşallah mekankarı cennet olsun. Düğün ne zmndı canm ne kadr kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…