- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
-
- Konu Sahibi CadiKelebek
Allah tamamına erdirsin.her şey çok güzell görünüyor :))
çok güzel olmuş her şey, maşallah
ayh super olmus yaptiklarin ellerine saglik ve mutluluklar dilerim ALLAH devamini getirir insallah
Allah tamamına erdirsin mutluluklar dilerim. Her sey cok guzel olmusss
Allah tamamına erditsin adaşım herşey çok güzel görünüyor maşşallah
Çok sağolun teşekkür ederimçok güzel olmuşsunmaşallah allah tamamına erdirsin
Aaaaa çok sevindim RABBİM(c.c) tamamına erdirsin inşaALLAH(c.c)...
evet bayağı oldu :) Nickimi değiştirdim daha bir kaç gün oldu :) Hayırlı olsun düğün tarihi belli mi?Çok sağolun teşekkür ederim
Sağol canıım çok şükür bugünleri gördüm uçuyorum mutluluktan
nickini mi değiştin seen görüşemiyoruz bayadır
Sağol canım henüz belli değil işte evimizn işleri var onlar olcak net tarih konşmadk bakalm hayrlısı ne zmn. Sizde ne var ne yok nasl gidiyoevet bayağı oldu :) Nickimi değiştirdim daha bir kaç gün oldu :) Hayırlı olsun düğün tarihi belli mi?
Anlıyorum canım. Ben de zor günler atlatıyorum biliyorsun.Sağol canım henüz belli değil işte evimizn işleri var onlar olcak net tarih konşmadk bakalm hayrlısı ne zmn. Sizde ne var ne yok nasl gidiyo
Canım ya başınız sağolsun geldimi hepsi bir geliyo zaten Rabbim sabır versn onlara da rahmet eylesin inşallah mekankarı cennet olsun. Düğün ne zmndı canm ne kadr kaldıAnlıyorum canım. Ben de zor günler atlatıyorum biliyorsun.
20 Martta babam vefat etti. Babamdan 43 gün sonra ise halam vefat etti. ALLAH(c.c) hepsine gani gani rahmet eylesin inşaALLAH(c.c)... (Amin inşaALLAH(c.c)...) Beni ayakta tutan abdest,namaz , kuran ve dua...
Bir yandan düğün hazırlığı... Bir yandan okulumun sınavları öyle ELHAMDÜLİLLAH....