Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar 19 haftalık hamileyim 3lü tarama testimde down sendromu yuksek çıktı yarın hastaneye gitcem heyet raporu çıkarılıyomuş salı yada çşamba amniyosentes olucam korkmuyombebeğim için değer ama sonucunu 3 hafta sonra geliyomuş dualarınısa çok ihtiyacım var bence bebeğim iyi ona bişey olmıcak tabii dualarımısla...
canım benim hiç merak etme inşallah sonucun iyi gelecek ben de 2 hafta önce amniosentez oldum 1-2 hafta sonrada sonuçları alacağız inşallah seninde benim de sonuçlarımız iyi gelecek allah büyük.kızlar 19 haftalık hamileyim 3lü tarama testimde down sendromu yuksek çıktı yarın hastaneye gitcem heyet raporu çıkarılıyomuş salı yada çşamba amniyosentes olucam korkmuyombebeğim için değer ama sonucunu 3 hafta sonra geliyomuş dualarınısa çok ihtiyacım var bence bebeğim iyi ona bişey olmıcak tabii dualarımısla...
Canım benim tatile gitmiştim Çarşamba günü döndük çok gerilmiştim biraz rahatlamaya ihtiyacım vardı iyi de geldi.ilkimcim nerdwesin hayatım hiç yazmıyosun ikinizinde sonuçları iyi olucak allahın izniyle kızlar dualarımız sizinleŞeniz