3'lü Test Sonucu Kaç Günde Çıkar?

derindarbe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
102
1
selam kızlar çoktandır işlerden giremiyordum. ya benim aklıma bişey takıldı.ben 3 lü testi ayın 10 da yaptırdım kaç günde sonuç alınır. aradım ellerinde kit kalmamış dün yine aradım test uzun sürer dediler bende meraktan çatlayacağım siz kaç günde sonuç aldınız. ikili testte 1-2 günde aramışlardı. bilgisi olan varsa yazabilirmisiniz

CANIM hastaneye göre 1 haftayla -15 gün arasında değişiyor diye biliyorum ama keşke kan verirken sonucu nezaman alacağını sorsaydın bana 3 lü test yapılmadı ama sorduğumda böyle dediler bir tek bana AFP testi yapıldı 4 gün sonra çıkacağı söylendi

canım ikili testimiz iyi çıktığı için drum 3 lü teste gerek duymadı. afp alfa pratein testi yine bazı ölçümler alınıyor kan alınıyor değerler karşılaştırılıyor bebekte allah korusun bel açıklığı yada omuriliğinde problem varmı diye bakılıyor bu 3 lü testin içine dahil olan bir test.ama bazı drlar 3lü teste gerek duymayıp sadece bunu yapmayı yeterli görürken bazı drlar 3 lü test istiyor bu dra bağlı olarak değişiyor

Arkadaşlar ben 35 yaşındayım,5 aylıkgebeyim. Yaşa bağlı risk faktörüm 1/270 çıktı Aranızda bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı? Amniyosentez yaptırdım, sonuç 1 Mayısta çıkacak. Yavrum Allah'a emanet, bişey çıkmayacak biliyorum ama heyecanlı ve telaşlı bir bekleyiş bu. Zaman çok uzun. Bi de hareketlerini iyiden iyiye hissettirmeye başladı ki, sormayın neşemi. :)))

arkadaslar ben 18+3 günlük hamileyim ama daha 3 lü testi yaptırmadım inşallah pazartesi hayırlısı ile iyi cıkar inşallah dua ile Allahım yardımcımız olsun hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…