• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları 3lü tarama testinde AFP değeri riskli çıkanlar

bitefani

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2024
1
0
1
28
Merhaba kızlar 3 lü tarama testimde AFP değeri 3.14 çikti yani riskli. Bu şekilde değeri çıkıp sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alan var mı acaba

Merhaba kızlar 3 lü tarama testimde AFP değeri 3.14 çikti yani riskli. Bu şekilde değeri çıkıp sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alan var mı acaba
Merhaba benim ikili tarama testim güzel çıkmıştı ama ben durmadım üçlü tarama testini de yapmak istedim ve sonucum1/50 afp değerim 2.88 yani çok riskli bir sonuç çıktı riskli gebeliğe yönlendirdi ultrasonda hiçbir sorun yoktu ama olabilir dediler ve hep kötü senaryolar çizdiler tabi hamileliğim zehir oldu bana spina bifida olabilir dediler işin Özü ayrıntılı 22 hft ayrıntılı ultrasona girdim orada da bir şey çıkmadı çok şükür ama ben bebegimi elime alana kadar hep çok korkuyordum ve şu an kızım iki aylık çok şükür gaye sağlıklı bir bebek Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah Şafii ismiyle bebeklerimize şifa versin Allaha emanet olsunlar bu bilgiyi de vermek istedim çünkü ben de çok araştırmıştım.

Back