Çatlaklar 3Lü KarısımLa 6 Ayda catLakLar bitiyormus..

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

Btsmtc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
199
2
Kızlar gecenlerde biryerde Okumustum Madecaasol,Acnelyse ve Hametan kremlerinin üçü karısıtırılıp sabah akşam çatlak olan bölgemize sürülecekmiş.6ay devamlı kullanımda azalma sağlıyormus hamilelik çatlagıysa 1 sene devam etmek gerekiyormus.yalnız acnelyse kremden diğerlerine göre daha az koymk gerekiyormus cunku onun deriyi soyma ve yenileme özelliği oldugundan..
ben bugünlerde almayı düşünüyorum bu üç kremii..deneyen varmıı varsa paylaşırsa sevinirim..​

ben acnelys 2kutu kullandım 1hafta sonra soyulma oldu ama altta kırmızı etım görünyo yanıyo oturamıyorum o derece soydu ve su an fındık büyüklüğünde leke kaldı kahverengi yara izi gibi çöpü boyladı bi daha asla kullanmam sen yinede kullanmadan önce iyi düşün benım gibi olma ve dermatoloğa git en iyi tedaviyi o verecektir

Canım ben daha önce acnelyse madecassolu 6 ay kullandım rengini açtı evet ama öyle yok etmedi malesef bende iz kalmadı ama dikkatli kullanmak lazım acnetlse kimyasal peeling çünü diğer dediğin kremi hiç duymadım ama onu araştırıcam şuan derma roller madecassol ikilisinden epey memnunum acnelyse den çok daha hızlı sonuç aldım yarı yarıya inceldi çatlaklarım kaybolanlarda oldu

dermaroller daha etkilidir bencede .. çünkü iğneler deri altına giriyor .. 2mm likle 2 ay sonra bende başlıcam ..hayırlısı artıkk ....

kızlar bu dermarolleri çok duydum nasıl bişey igenlimi acıtmıyomu fiyatı ne kadar

Fresa acnelyseyi tek basına kullanmaman gerekiyor zaten.o yüzden dedim ya diğer iki kremin hepsini acnelyseninde yarısını yada yasırısından biraz daha fazlasını eklemek gerekiyor.soyma özellliği oldugundan felaket soyar o.

Tortilla senin adına sevindim uımarım zamanla gecer hepsi bizimde tabii :76: :76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…