• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama 3haftalık gebelik ve saç boyama

edasummm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
873
3
0
İstanbul
kızlar merhaba,arkadaşım 3 haftalık hamile bugun saçlarını boyatacak zararı olur mu acaba ?? acil cvb beklıyoruz pc başında:)

Bence boyatmasın, risk almaya değmez, yine de doktorunu arayarak daha sağlıklı bilgi alabilir.

ben hamileyken amerikan saglik bakanliginin sitesine kadar coook yerde arastirmistim.. bugune kadar aciklanmis bir zarari yoktur diyordu ama bu tabii olmayacagi anlamina gelmiyordu.. inanilmaz cok beyazim var ve 4 ay sonrasi kardesimin dügünü olacakti.. 2. ayimizda doktora sordum.. 4. aya girdigimizde bi kerecik boyasam nolur diye, okudugum yazilardan bahsettim.. o da ayni seyi söyledi.. yinede benim tedirgin oldugumu görünce yani boya konusunda, istersen ilk 3 ay boyama dedi.. ilk 12 hftda bebek gelisiyor, organlar falan yani.. ilk 12 hftdan sonra ebat olarak buyumeye basliyor dedi.. bende zaten sadece dügünü düsündügüm icin 4. ayin sonunda bitkisel bir boya ile bir kere boyadim.. onun disinda bembeyaz pamuk anne modunda gezdim :DD

lafin kisasi; bence de en azindan ilk 3 ay boyamasin derim :34: icinde bir süphe kalacagina :)

ilk üç ay kesinlikle saç boyanmaz çünkü çocuğun organları gelişiyor ben 9 ay hiç boyatmadım arkadaşımın çok beyazları vardı 5.ayda doktoru izin verdi boyattı

12. Haftası dolduktan sonra organik boya ile boyatabilir...

evet bende dıyorum bekle 3.ayını doldur dıyorum sıkıntılı günler gceırıyor kendını bakıma verdi..değişiklik istiyor sacları cok beyazladı stresten

Oda haklı ama anne olucak sonuçta bebeği için suan bir çok şeyden fedakarlik yapması lazim...
Ben mesela aylarca yattım hic kalkmadan emin ol benim kadar bunalmamistir arkadaşın...

Back