gulceayyuzlum Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Şubat 2012 2.670 1.269 22 Haziran 2015 Konu Sahibi gulceayyuzlum #1 arkadaşlar hızlıca yazıyorum heransiteden çıkış yapabilirim:) Telefonumla sitede cevap yazamıyorum Şuan istisna:) Çoğen Bağlantı hatası oluştuğundan şifremi bile giremiyorum.öyleki -dedim heralde siteye girişim yasaklanmış:) Siz telefondan Bağlantı hatası yaşıyormusunuz yoksa benim telle alakslımı (diğer sitelerde sıkıntı yok)
arkadaşlar hızlıca yazıyorum heransiteden çıkış yapabilirim:) Telefonumla sitede cevap yazamıyorum Şuan istisna:) Çoğen Bağlantı hatası oluştuğundan şifremi bile giremiyorum.öyleki -dedim heralde siteye girişim yasaklanmış:) Siz telefondan Bağlantı hatası yaşıyormusunuz yoksa benim telle alakslımı (diğer sitelerde sıkıntı yok)
gulceayyuzlum Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Şubat 2012 2.670 1.269 22 Haziran 2015 Konu Sahibi gulceayyuzlum #2 Bu Veb sayfasını görüntülemekte sorun yaşandı diyo
bogurtlenkusu Çay' bırak o day'mın. Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2013 4.845 8.817 22 Haziran 2015 Konu Sahibi gulceayyuzlum #3 Telefonunun tarayıcısında çerezler aktive edilmiş durumda değilse, aktive et. Bunu yaptıktan sonra tüm geçmişi ve dataları temizle. Ardından tarayıcıyı yeniden başlatıp url kısmına direkt elinle kadinlarkulubu.com yaz.
Telefonunun tarayıcısında çerezler aktive edilmiş durumda değilse, aktive et. Bunu yaptıktan sonra tüm geçmişi ve dataları temizle. Ardından tarayıcıyı yeniden başlatıp url kısmına direkt elinle kadinlarkulubu.com yaz.
esmer226 Berika'M hoşgeldin.. Kayıtlı Üye 17 Eylül 2010 3.766 1.733 22 Haziran 2015 Konu Sahibi gulceayyuzlum #4 bende telden zorlanıyorum.. kalvye anında kayboluyo bişey yazacakken.