• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3den birisini seçmek zorundayım sizce hangisi?

bebekpatigi

~...Küçük Kadın..~
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2012
278
0
26
32
Ankara
1. $702_buyuk_zoom.jpg
2. $636_buyuk_zoom.jpg
3. $703_buyuk_zoom.jpg

Ben çok kaba alyansları sevmiyorum biraz zarif olmasını istiyorum.Kendime 3 seçenek belirledim sözlümle beraber.Sizce bunlardan hangisi olmalı artık? :123:

1. si olur mu yahu?
Adam kalplerle mi dolaşacak?

2.çok görülmüş.

3.çok klasik.

Beyaz altın neden tercih etmediniz ya da beyaz-sarı?

1 ve 2 nin bayan modeli kesinlikle çok güzel ama erkek modeli değil..

3 çok klasik..

illa da bu modellerse erkeğinkini de dikkate alarak 2 diyeyim.

3ü içerisinden en hoşu bence 3 dğer arkadaşların da dediği gibi birincinin erkek alyansı hoş değil kalp filan :44:

Haddim olmadan şunu söylemem gerekiyor:
Üçü de parmakta zarif durmaz maalesef, tam da söylediğiniz gibi kaba duruşlu yüzüklerden bunlar! En iyisi 3. ama "kötünün iyisi" şeklinde bir seçim yaptım. Çook çok güzel ve kibar alyanslar var, ille de taş olsun diyorsanız hadi tamam o zarif alyansların taşlıları da var, daha çok bakmanız gerek sanırım; mahalle kuyumcusuyla ve internetle yetinmeyin, mücevhercilere bakın. Bir de kibar görünsün istiyorsanız lütfen aynı parmağa çakma pırlanta tek taşlardan takmayın :)

İlla 3 yüzükten birini seçecekseniz, o zaman 3.sünü seçmenizi tavsiye ederim. 1. yüzüklerden erkek için olanında kalp olmasaymış, hakikaten güzel olabilirmiş ama şu durumda hiç ama hiç hoş değil. Neden bu üç çift yüzük ile kısıtladınız bilemiyorum ama bence biraz daha araştırıp aynı maliyetle çok daha hoş yüzükler bulabilirsiniz.

Back