3D uLTRaSoN'la bakmayi düsünüyormusunuz?

aSkiTo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2007
13.324
33
7-aylik.jpg

aslinda burda cok pahali oldugundan 3D ultrasona girmeyi düsünmüyordum ama tesadüf eseri benim doktorumda 3d ultrason bulundugunu ögrendim.. bakabilirmiyiz dedim ama bizimkinin pozisyonu müsait deildi.. bir daha ki ay tekrar denicez .. cok muhtesem bisey olsa gerek bütün yüz hatlarini görebiliosunuz yatis pozisyonu güzel oldugu zaman .. doktorunuza sormanizi tavsiye ederim.. belki sizinde imkaniniz vardir :sm_confused: :1hug:

Ben hemen her gidişimde 3D olarak görüyorum zaten. Ama benim zilli yüzünü elleriyle kapattığı için göremedim yüzünü hiç. Artık bi dahakine kısmet...

bende haftaya giricem cumartesi günü yüzünü çok merak ediyorum çünkü. Ultrasonda baktığımızda doktor hatları çok belirgin dedi sivri bir çenesi var ama 3d ultrasonda tam olarak görebileceğim.

Ben hemen her gidişimde 3D olarak görüyorum zaten. Ama benim zilli yüzünü elleriyle kapattığı için göremedim yüzünü hiç. Artık bi dahakine kısmet...

meral cim nasıl görüyorsun şimdiye kadar bana hep normal ultrason ile baktı ebru hanım dün Hayri hocada normal ultrason ile baktı acaba sormak mı gerekiyorfisfisfis

meral cim nasıl görüyorsun şimdiye kadar bana hep normal ultrason ile baktı ebru hanım dün Hayri hocada normal ultrason ile baktı acaba sormak mı gerekiyorfisfisfis

Muayene sırasında arada bir bakıyor aynı ultrasondan 3D olarak. mutlaka senin de bakmıştır ama dikkatinden kaçmıştır diye düşünüyorum. çünkü 3d iyice büyüyünce güzel görünüyor. Yoksa diğerinden daha karışık. Bi dahaki randevuna geldiğinde gösterir mutlaka Ebru Hn. Göstermese de sorarsın bi.

Muayene sırasında arada bir bakıyor aynı ultrasondan 3D olarak. mutlaka senin de bakmıştır ama dikkatinden kaçmıştır diye düşünüyorum. çünkü 3d iyice büyüyünce güzel görünüyor. Yoksa diğerinden daha karışık. Bi dahaki randevuna geldiğinde gösterir mutlaka Ebru Hn. Göstermese de sorarsın bi.

sağol meralcim eminim bakmıştır sanki bana hep sey ile bakıyormuş gibime geliyor sana özelden msj atacaktım ama özel msjlar kalkmış sanırım :sm_confused:mail adresi veriliyormu siteden bilmiyorum ki ?

tara0002wn8.jpg

işte kızlarr
buda benim bıdığımın 17haftalıkken ki hali.benim drumunda var 3dsi.ama çok küçükken oda bakmıyodu.şimdi şimdi bakıyo.hatta birazdaha büyüyünce dvd kaydınıda verecek.drunuza sorun.

kıslar Allah yavrularınız sağlıkla bir an önce kucağınıza almanızı nasip etsin benim afacan 3 yaşında dün gibi hatırlıyorum 3d ult. girdiğimi inanın ordaki suratla doğduğundaki hatta şimdiki surat bile aynı bu kadar net imkanı olan herkesin girmesini tavsiye ederim sevgiler

benimde doktorum önce normal bakıyor olcumler icin falan sonra 3d seklinde gosteriyor 12. haftadan beri görüyoruz biz oglusumu
hatta kime benzedigi konusunda kavgaya bile basladık esimle :))))

benim doktorumda da var bakabilirmiyiz dedim cok net belli olmasını bekleme dedi ama gösterdi biraz daha büyüdügünde daha güzel cıkar bebişlerimiz bu cumar özel muaneye gidicem ben bide bakalım yarında şeker yüklemesi yapılıcak offf yaaa

4 Nisan'da benim de 3D Ultrasonum var..Daha çok kalbiyle ilgili bir sorun olup olmadığı için bu ultrasonun gerekliliğinden bahsetti doktorum..

Ben de Özel Hastaneye gittim için,maliyeti gerçekten ağır oluyor..Normal muayene ücreti yanında bu ultrason için ayrıca bir miktar ödenmek zorunda..Ama ne yapalım,herşey çocuklarımız için,kendimizden eksiltim,onlara ekleriz:)))
Yeterki sağlıklı ve hayırlı olsunlar..

selam istanbulda 3d ultrason çeken yerleri söyleyebilirmisiniz rica etsemm bende görmek istiyorumm bebişimii ama benim doktorumda böle bi imkan yokk yok maaleseff yardımcı olursanızz sevinirimm şimdidennn teşekürlerrrrr:))Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlarr nasip etsinn işallahhhhh..:ecrin_bebek:

ben 4d ultrasona gittim
baya da para verdim :)
ama bebeğim o zaman 7,5 aylıktı
dr gecikmişsin şu an zor görüntüleriz dedi
30-40 dk uğraştı ama yüzünden görüntü elde edemedik
kafasını gömdüğü yerden çıkarmadı
keşke 5-5,5 aylıkken gelseydin dedi
ben de ne bileyim güel bir görüntü olsun diye düşündüm ondan bekledim
olsun
süpriz oldu yüzünü önceden göremedim ama olsun
siz gidecekseniz erken gidin arkadaşlar

X