- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
-
- Konu Sahibi minnakmimar
anladım canım ben hepsini maxte yapıyorum illere göre fiyatlandırmalar değişiyor onda sorun yaşıyorum büromla çalışmıyorum bu konuda çünkü dediğin gibi kullanıyorlar bende kendim freelance olarak yapıyorum bu işimerhaba ben yeni başladım bu ay üç boyut büromda yapıyorum ama maaşım değişmedi yeni başladım diye kullanılıyorumm şu ara yani:S
önce revit çizip sonra 3dsmax düzenleme sonra lumionda görüntü alıyorum
sen nasıl yapıyorsun hepsini 3ds maxte yapabiliyor musun??
ya nasıl iş buluyorsun peki?anladım canım ben hepsini maxte yapıyorum illere göre fiyatlandırmalar değişiyor onda sorun yaşıyorum büromla çalışmıyorum bu konuda çünkü dediğin gibi kullanıyorlar bende kendim freelance olarak yapıyorum bu işi
bunun için oluşturulmuş platformlar var internet üzerinden alıyorum müşterilerimi kendi internet sitem var 3d sitelerinde portfolyölerim var oradan buluyorlar beni sosyal medya hesaplarım var işte eskiden burlardan buluyorlardı artık iş yaptığım başkasına söylüyor onun arkadaşı öbürünün akrabası derken baya bi iş geliyor bir müddet sonraya nasıl iş buluyorsun peki?
ben büroma söylesem istemiyorum yapmak desem üç boyut yapacağım kimseyi de bulamam ki
siteni incelemek isterim sakıncası yoksa tabibunun için oluşturulmuş platformlar var internet üzerinden alıyorum müşterilerimi kendi internet sitem var 3d sitelerinde portfolyölerim var oradan buluyorlar beni sosyal medya hesaplarım var işte eskiden burlardan buluyorlardı artık iş yaptığım başkasına söylüyor onun arkadaşı öbürünün akrabası derken baya bi iş geliyor bir müddet sonra
tabiki link vermek yasak ama mesajla atayımsiteni incelemek isterim sakıncası yoksa tabi
çok sevinirim sağoltabiki link vermek yasak ama mesajla atayım
rica ederim ne demekçok sevinirim sağol
sinan soylu hoca var link vermek yasak netten araştır tatlım eğitim cdsi şahaneMerhaba bende yeni ogrendim iki ay oldu kendimi gelistirmeye calisiyorum, youtubedaki videolar kurstan daha cok isime yaradi acikcasi kendi kendime ogrendim vrayda sikinti yasiyorum biraz isikta ozellikte birde render ayarlarinda mantigini tam oturtamadim onerdiginiz egitim seti yada kitabi varmi ?minnakmimar