3bb embriyo kalitesi ile çift transfer

• Konu Sahibi Konu Sahibi good
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2025
5
1
1
33
İlk denemede 3aa kalite tek embriyo transfer edilmişti bu ikinci deneme 3bb kalite çift transfer yapıldı sizce kalitesi nasıl orta kalite olduğu için doktor çok umutlu konuşmadı aynı durumda olup hamile kalan var mı aranızda ?

Asını bsini bilmiyorum ama

Benım 3. Gun 8 hücreli pozıtıf .

Transferin kaçıncı günündesiniz bende 3bb transfer olucam cift transfer benim digeri 3cc daha kötü yani. Ama bu kalitelerle hamile kalanlar var insallah sizinki de tutar

Transferin kaçıncı günündesiniz bende 3bb transfer olucam cift transfer benim digeri 3cc daha kötü yani. Ama bu kalitelerle hamile kalanlar var insallah sizinki de tutar
Cumartesi günü transfer oldu.bugün 4.günü . Benim ilki olmayınca bunda da aynı şeyler olacak diye korkuyorum. İnsallah sizinde tutar . Sizin transfer ne zaman

Cumartesi günü transfer oldu.bugün 4.günü . Benim ilki olmayınca bunda da aynı şeyler olacak diye korkuyorum. İnsallah sizinde tutar . Sizin transfer ne zaman
Hangisinin tutacagi hic belli olmuyo en iyi kaliteler tutmuyor bazen düşükler tutuyo burada okuyorum hep belki bizlerinde tutar. Benim transferim martta olacak günu belli degil lan vermeden önce evde test yapmayi düsünüyo musun

Şuan için düşünmüyorum ama zaman geçtikçe belki yaparım emin değilim

Arkadaşkar geçmiş olsun öncelikle inşallah hepiniz güzel sonuçlar alırsınız embriyo 3. Günde dondururken ne diyip donduruyorlar ?

Arkadaşkar geçmiş olsun öncelikle inşallah hepiniz güzel sonuçlar alırsınız embriyo 3. Günde dondururken ne diyip donduruyorlar ?
İnşllah hepimiz benim doktorum 5. Günde ısrar etti o yüzden 3. Gün embriyosu hakkında bir bilgim yok maalesef. 2 defa denedim. Her ikisinde de 5. Güne gidecek dedi yorum yapamıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…