Özelde fotoğraf atarmısın bende de var gslıba ters v bende atayımMerhaba arkadaşlar. 3 ay önce burun estetiği oldum . Burnum maalesef uzun kaldı ve burun ucu da büyük. Şimdi bide önden fotoğraf çektiğimde ters v gibi duruyor. Burun estetiği sonrası benimki gibi sorunlar yaşayanlar oldu mu? Sadece burun ucuna müdahale yaptırmak için ne kadar beklemem gerekir?
Merhaba evet konuşmuştuk. Ya benim küçüleceğine büyüyor sankiMerhaba seninle konuşmuştuk bir kaç hafta önce
Burnunda bir değişiklik yokmu?bende 4 ay sonra bıraz küçülmeğe başladı burnum
Biliyorsun benimki de uzun
Suan bugün tam 5 ayındayım ve bıraz bıraz küçülüyor.
Doktora kontrola gıtınmı?ne dıyor pekıMerhaba evet konuşmuştuk. Ya benim küçüleceğine büyüyor sankivallahi bazen bakıyorum burun ucu kocaman. Delikler büyük . Moralim bozuluyor . Ucu da fotoğrafta daha belirgin şekilde v gibi
Haftaya kontrolüm var . Gidince söyleyeceğim zaten . Ama yine işlem mi yapılacak diye korkuyorum açıkçasıDoktora kontrola gıtınmı?ne dıyor pekı
Bende fark 4 aydan sonra oldu ondan önce kafayı yiyordum çünkü yandan burnum gerçekten hoş değildi
Ama ters v deformansı varsa doktor bunu görmesı lazım
Merhaba çok geçmiş olsun.Benim de pek bir bilgim yok açıkçası . Daha ameliyat üzerinden çok geçmediği için beklemedeyim. Doktor daha küçülür %25-30 oranında dediMerhaba bende aynı şekilde iki yıl oldu ilk rinoplastide tek isteğim burun ucu doğal bir şekilde kalkık olsun ucunun sivriligi gitsin istemiştim ama sağolsun hoca tam doğal haliyle bırakmış şimdi Mehmet Ketene ile görüştüm burun ucu yaparım dedi. Ama hakkında pek bişey bulamadım. Liposuction yağ enjeksiyonu ve burun ucu kombine yaptırmak istiyorum. Korkuyorum da burun ucu ameliyat sonrası yine şişlik morluk çok olur mu pek bilgi bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim
Sadece burun ucuna müdahale edileceği için morluk vs olmuyor. Çok az ödem oluyor ucunda, benimde revizyon da ucu yapıldı düzeltildi tip plasti diye geçiyor zaten kıkırdak ekleyebilir belkiMerhaba bende aynı şekilde iki yıl oldu ilk rinoplastide tek isteğim burun ucu doğal bir şekilde kalkık olsun ucunun sivriligi gitsin istemiştim ama sağolsun hoca tam doğal haliyle bırakmış şimdi Mehmet Ketene ile görüştüm burun ucu yaparım dedi. Ama hakkında pek bişey bulamadım. Liposuction yağ enjeksiyonu ve burun ucu kombine yaptırmak istiyorum. Korkuyorum da burun ucu ameliyat sonrası yine şişlik morluk çok olur mu pek bilgi bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim