Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmaz. Çok güneşe maruz bırakmayın yeter. Plaj sizin gibi bebekli ailelerle doluMerhaba arkadaşlar 3aylık bebeğimle denize gitmeyi düşünüyorum sokarsam sadece ayaklarını suta katarım . Onun dışında şemsiye tutup şenzlongda oturacağım birşey olurmu pusedinin içine koysam
Pusetinin icinde sicak basabilir, onun dışında sorun yok gidebilirsiniz biz gitmiştik cok da mutlu olmustuk.Merhaba arkadaşlar 3aylık bebeğimle denize gitmeyi düşünüyorum sokarsam sadece ayaklarını suta katarım . Onun dışında şemsiye tutup şenzlongda oturacağım birşey olurmu pusedinin içine koysam
Merhaba ben 8 aylık bebeğimi aylardır denize sokuyorum yani tam anlamı ile 20 temmuzda başladık hafta sonu hariç her gün denize girdi çokta sevdi denize takii gecen haftaya kadar gecen hafta cumartesi günü ishal ve kusma başladı duyduğuma göre salgın var imişMerhaba arkadaşlar 3aylık bebeğimle denize gitmeyi düşünüyorum sokarsam sadece ayaklarını suta katarım . Onun dışında şemsiye tutup şenzlongda oturacağım birşey olurmu pusedinin içine koysam
Denize ne kadar süre kattınızPusetinin icinde sicak basabilir, onun dışında sorun yok gidebilirsiniz biz gitmiştik cok da mutlu olmustuk.
Merhaba arkadaşlar 3aylık bebeğimle denize gitmeyi düşünüyorum sokarsam sadece ayaklarını suta katarım . Onun dışında şemsiye tutup şenzlongda oturacağım birşey olurmu pusedinin içine koysam
Denize ne kadar süre kattınız
6 aydan küçük bebeklere güneş kremi kesinlikle önermiyorlar. İnce müslin tarzı uzun kollu kıyafet giymesi gerekiyor.3 ay denize sokmak için erken anca dediğiniz gibi ayakları olabilir. 6 aylık aşılarını olana kadar denize sokmayı önermiyor doktorlar. Bir de gölgede oturacak dahi olsa mutlaka güneş kremi sürün.
Pusete koymayın bence açık olsun ana kucağı vs varsa ona koyabilirsiniz. Çıkıncada hemen ayaklarını yıkayın tuz cildini çok çabuk yakar. Sıcak olacağı için sıvı kaybı çok olur emziriyorsanız sık sık emzirin susuz kalmasın bebişMerhaba arkadaşlar 3aylık bebeğimle denize gitmeyi düşünüyorum sokarsam sadece ayaklarını suta katarım . Onun dışında şemsiye tutup şenzlongda oturacağım birşey olurmu pusedinin içine koysam