• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 3aylik bebek

er_cnm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
33
0
86
İstanbul
Arkadaslar 3 aylik bebegim birden bire hic yapmazken agliyor durmuyor yatirdigim zaman kiyamet kopuyor kucakta sadece ziplatmayi kabul ediyor kasiliyor birde ikinir sıkılır bir hal aliyor durmuyor hic ilk 1bucuk 2 ay gaz agrilari cektik ama son bir ay atlatmistik gece gunduz uyuyor sakin bir bebekti bir gun kabus geri dondu ve ben bicareyim ayrica doktora goturdum kan idrar tahlil yapildi hersey temiz ne olabilir. 3 aydan sonra bidaha gaz sancisi baslarmi Anlamadimki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

huy değiştirmiş olabilir.
daha bir yaşına gelene kadar nasıl değişiyor huyları inanamazsın.
eminim dua okuyorsun durda sen genede oku bol bol,odasınada Kuran-ı Kerim koy.
rahatlar çocuk..

Sanirim huy degistirdi kucakta ayakta bisi yok bir otur yada koy biyere sanki canini yakmisiz gibi agliyor napicam ben ya :(

Benim birde bir bucuk yasinda kizim var

Benim birde bir bucuk yasinda kizim var

Benim oğlum da üç aylık senin anlattıklarını n aynısını yaşıyoruz. Oturduk mu ya da yatırdım mı kıyamet koparıyo

Arkadaslar 3 aylik bebegim birden bire hic yapmazken agliyor durmuyor yatirdigim zaman kiyamet kopuyor kucakta sadece ziplatmayi kabul ediyor kasiliyor birde ikinir sıkılır bir hal aliyor durmuyor hic ilk 1bucuk 2 ay gaz agrilari cektik ama son bir ay atlatmistik gece gunduz uyuyor sakin bir bebekti bir gun kabus geri dondu ve ben bicareyim ayrica doktora goturdum kan idrar tahlil yapildi hersey temiz ne olabilir. 3 aydan sonra bidaha gaz sancisi baslarmi Anlamadimki

Cnm 0-6 ay arası bebeklerde kolik diye bişey var internetten bi araştır derim anne karnını özlüyor ve oradaki sıcaklığı ve kalp atışını sesini duymak istermiş yeni gördüm başlığı umarım yardımcı olabilmişimdir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım benimde bebeğim geçen gün böyleydi öncelikle şunu söyliyim bebeğim o gün korktu elektrik süpürgesi birdenbire açıldı o sıradada uyuyodu baya bi ağladı sonra senin dediğin gibi yatırdığımız an ağlıyodu akşama kadar huysuzdu birde elma püresi vermiştim o gün kabız yapıyomuş oda birazda ayaklarından soğuk çekti heralde kabızlık+gazdanda olmuş olabilir bilmiyorum eğer kabız değilse bebeğine farklı bişey vermediysen belki bişeyden korkmuştur oda ben hala hangisi olduğunu bilmiyorum ama bu ikisinden biri ama hala elma püresi veriyorum şuan düzeldi kabız ama huysuz değil

Back