• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 3aylık bebeğin ağzı neden kokar

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
valla bilmiyom
ama azında acaba pamukcuk felan gibi bişiymi var o ateş yapar ateştende kokabilir :sinifsinif:
başka bişiy gelmiyo aklıma:S

ya nette diş çıkarma olabilir diyo bizim bebeişimize uyan

yani diş çürüğü,diş temizliği, boğaz enfeksiyonu felanda olabilir diyo ama benim bebişe bunlar pek uymuyor,boğaz enfeksiyonu olsa huzursuz olur ağlar

ya benim drum şehir dışında ulaşamadım sen sordunmu peki druna canım

canım geniz akıntısı olabilir.benim kızımın da kokardı sinüzüt ve geniz akıntısındandı.senin bebişinde de olabilir...

kusura bakma yenı gordum yazdıgını mamalarda laktoz oranı fazla gece yatmadan mama verıyosan belkı gece boyu agızda bakterı uruyodur.mesela gece şekerli süt içip uyuyan çoçuklarda diş çürüğü daha fazla oluyo.sütten sonra su vermek gerekiyor.bu sadece benim düşüncem.mamadan sonra su ver bence.

bizim doktorumuz bebeğinin ağzı kokuyorsa boğaz enfeksiyonu geçiriyordur oradan anlayabilirsin demişti.dediği gibi de oğlumun bademcikleri kıpkırmızı idi.

Back