• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3aylık bebeğim memeyimi bırakıyor

Sirinsirin006

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
74
42
38
Merhaba tecrübeli anneler benm bi sorum olacak bebeğim suanda 3ayının içinde ortalama bir bebek kaç saatte acıkmalı. Benim bebeğim 2 saat geçtiğinde acaba ackkmadığından mi yoksa memeyimi bırakıyor bilmiyorum sinirleniyor memeyi almıyor çığlıkla ağlıyor kaldırınca susuyor yatarak ayakta vs denedim bi süre emiyor gene ağlıyor gaz sorunumuz yok şükür ama endişeleniyorjm bazen mama veriyorum gün aşırı süt yetersiz geldiğinde acaba ondan mi diye korkuyorum. Memeyi bıraksa nasıl anlarım yardımcı olur musunuz birde kızım günde bir defa büyük tuvaleti yapıyor normal mi kilo aşısı güzel

1. 3 ayda meme bırakmak da nedir a bebecik ? :KK46:
  2. Sütünüzün kalitesini arttıran seyler yiyip icmeye bakin
  3. Tadında bir sorun olabilir
  4. Bebegin agizinda dilinde damağında bir sorun olabilir
  5. Boğaz enfeksiyonu durumlarında emmeyi birakma teşebbüsünde bulunuyorlar
  6. Gunde 1 kere kaka olmaz ki süt aldikca kaka yapmasi lazim zamane bebekleri de isyankar oldu yahu
  7. Yenilmeyin sakın siz vermeye devam edin mama vermeyin ama annesi
  8. Başarılar bol emzirmeli günler

Son düzenleme:
3 . Ay büyüme atağı ayıdır. Etrafı izlerler daha az memeye ilgi olur. Memeyi bırakmak gibi algilamayin artik etrafı keşfediyorlar.los odada yalniz sessiz ortamda emer öyle emzirin. Mamayı da boşuna veriyorsunuz. Sadece anne sütü verin sütünüz yatıyordur. Bunu cisli bezlerinden anlayabilirsiniz. 5 tane agir bez olması lazım toplamda gün içinde 5 yumurta ağırlığı yeterli. Kaka da anne sütü emen çocuk 1bhafta bile kaka yapmayabilir.

Teşekkür ederim bilgileriniz için iki gündür burnunda inanılmaz tıkanma var temizler temizlemez o tıkalı sesi duyuyorum ve endişem artıyor üst solunum yolunda sıkıntı mı var diye emmemiz normale döndü sayılır en korktuğum bebeğimin grip olması galiba grip oluyor:) ateşi yok keyfide yerinde ama çok fazla tıkalı Hışır Hışır ses geliyor

Üzgün surat yapmıştım yanlış çıkmış tabiki bebeğimin hastalığından çok mutsuzum gece uyandırıp açmalımıyım

Altı açıkken yani rahatken serum fizyolojik damlatıp hemencik temizleyin bence dolduysa. Yavrucuk rahat uyusun. Bir de yarin doktora goturmeniz de fayda var

Sağlık ocağı 5gun içinde geçer Geçmezse tekrar getir dedi ama çok öksürük yaptı sürekli temizle sık emzr dedi ama temizlenmesinddn asırı rahatsız acıyo olabilirmi bunu deneyeceğim teşekkürler

Sağlık ocağı 5gun içinde geçer Geçmezse tekrar getir dedi ama çok öksürük yaptı sürekli temizle sık emzr dedi ama temizlenmesinddn asırı rahatsız acıyo olabilirmi bunu deneyeceğim teşekkürler
otribebe yumuşak üçlü aspiratör kullanın

Acile gittik Allah'tan ciğerine sıçramamış yavrumun dışarda n mikrop almış hasta birinden :( şimdilik takipteyiz inşallah atlatcaz kısa sürede teşekkür ederim

Back