Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KorunuyoruzKorunmuyorsanız normal olmayabilir …
Teşekkür ederim bugün 9. Gün hala olmadım test yaptım negatif hemşireme danıştım yarın kan vericem içimin rahat etmesi için6 aya anca düzene girmişti kuzenimin korunuyorsanız korkmayın rahmin küçülüp organların dengeyi sağlaması 30 günü buluyor zaten
Bugün 9. Gün yaptım negatif yarın kan vericemE doğum yapmışsınız enziriyorsunuzdurda vücut değişikliğe uğruyor. Tam düzenli regli olmayabilir. Korunuyoruz demişsiniz fakat hangi yöntemle bilemiyorum belki tam korunma olmamıştır test yapın garanti olsun
Benim annem 40ı çıkınca bana hamile kalmış abimle 1 hafta aynı yaşta oluyoruz tam 11 ay var aramızda biraz eşşeği sağlam kazığa bağlayın derim
Merhaba, bende sizinle aynı durumdayım 2. Adetim olmadı. Sizin nasıl devam ediyor acaba?21 Eylül 2024 te doğum yaptım yani 3 ay 16 gün önce ve 1 defa adet oldum ve şuan adet olmam gerekiyor ama 6 gün gecikti normal mi ?
Ben oldum 13 gün sonun da şükürMerhaba, bende sizinle aynı durumdayım 2. Adetim olmadı. Sizin nasıl devam ediyor acaba?