3AA iki embriyo

Eğer bunlarda olmazsa pgt ve ngs yaptıracağım canım bnde ne oluyor bu embriyolara bilmiyorum bir sebep olmaması bni delirticek
Benim için çok kötü bir tecrübe oldu ngs ye göndermemiştim bebeğimin kalbi 9.haftada durdu kürtaja alındım acilen doktorum çok önermemişti bize bırakmıştı şimdi de %90 kromozomsal sağlıksız bebekti diyor kalan tek embriyomu ngs ye gönderdim hemen sonuç belliyorum tutup da böyle olması da çok acı oluyor maalesef o yüzden bence siz de gönderin

Kızlar bugün merkezi aradım yeni transfer için embriyoların kalitesini söyledi ben iyi zannederken meğersem orta kaliteymiş transfer olup olmama konusunda kararsızım bu kalite ile gebelik elde eden var mı acaba
Bende 4 aa pgt gelmedı 3aa ve 3 ab sağlıklı geldi pgt onemlı olan sağlıklı embeyonlglar dış goruntusunde soyler takılmıyın ona

İnşallah kuzum şimdi histereskopi olacağım öyle transfer olacağım ama umudum hiç yok
Neden umudunuz yok ben onu anlamadım. Ben yıllarca mücadele verdim . Döllenme olmuyordu bırakın embriyoyu. Ama asla umudu mu kaybetmedim. İnsanın 3aa kalitede embriyosu olacak umutsuz olacak. Bu yolda stres umutsuzluk olumsuz etkiler benden demesi.

Kuzum benim hep sağlıksız oluyor galiba kaliteli embriyolar ile bile o yüzden Buda öyledir diye korkuyorum

Kuzum benim hep sağlıksız oluyor galiba kaliteli embriyolar ile bile o yüzden Buda öyledir diye korkuyorum
Kesinlikle 3aa iyi kaliteli. Bir arkadasimin 3aa ile şuan kucaginda :) ve baska bir arkadaş yine 2. Transferinde 3aa olmus o tutmuş. Ilki kimyasal olmustu. Kotü dusunmeyin hep pozitif olucak diye düşün Moral motivasyon çok onemli gercekten

Ayy inşallah kuzum çok isterim öyle olmasını

3,4,5aa iyi kalite embriyolar. Benim ilk transferim 4aa idi kimyasal oldu. İkinci transferim 3aa oldu. Ve tuttu 21+6 haftalığız. Hiç takılmayın zaten iyiler.
Ay gerçekten mi kuzum ya bana umut oldun gerçekten benimde 5ab kimyasal oldu sinirlerim bozuldu iyice ikincide farklı bir şey uyguladımı doktorum hayatım

Ay gerçekten mi kuzum ya bana umut oldun gerçekten benimde 5ab kimyasal oldu sinirlerim bozuldu iyice ikincide farklı bir şey uyguladımı doktorum hayati
İlkinde normal transfer oldum. İkinci de embriyo yapıştırıcı , intralipit serum , lökosit uygulamaları yaptık. Tabii tutma işi bunla ilgili mi bilmiyorum

3AA yapılabildiğini duymamıştım, o sebepten sordum. Şimdiden gözünüz aydın
Oda 5 gün embriyosu 3 gün embriyosu haricinde 5/6 günler için ngs yapılıyor yani blastokistlere uygulanışuyor Allah razı olsun rabbim istiyen bu yolda emek hatcıyan kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…