- 2 Haziran 2023
- 456
- 345
- 39
- Konu Sahibi blackkdahlia
Herkese merhaba.39 yaşında 1.5 yıllık evliyim. Regllerim günü gününe düzenli. Defalarca hormon testlerim yapıldı hiçbir sorun yok dendi yollandı. Eşimin sperm testi de güzel onda da sorun yok. Tiroidin yüksek dediler 4 -5 çıkıyordu 50 mg euthyrox kullanıyorum bir kaç aydır 2 seviyelerine indi. İnsülin direncim var ama ilaç kullanmana gerek olmayacak derecede dediler.Pcos vs yok. Histeroskopide bir kaç polip alındı 8 ay önce ve HSG de iki tüpüm de açık çıktı. Ovulasyon testlerinde pik ve silinme görüyorum onda da problem yok ama hamile kalamıyorum.
Yaşım sebebi ile değerlerim böyle olsa da tüp bebek öneriyor her doktor. Ama hiçbiri yumurta takibi vs yapmadan yolluyor. Kendimce takip ettiğim birşey var benim luteal fazım kısa sürüyor bence geç yumurtluyorum ama adetim günü gününe oluyor. Yani yumurtlama tespitinden 10 gün ya da 9 gün sonra reglim başlıyor. Deneyimli olan arkadaşlar konu ile ilgili ne önerir? Progesteron takviyesi vs mi almam lazım doktorlar pek dinlemiyor ilgilenmiyor açıkçası. Hormonlarımı da yorumlarsanız çok sevinirim..d
Dün verdim bu testi reglin 2.günü
Yaşım sebebi ile değerlerim böyle olsa da tüp bebek öneriyor her doktor. Ama hiçbiri yumurta takibi vs yapmadan yolluyor. Kendimce takip ettiğim birşey var benim luteal fazım kısa sürüyor bence geç yumurtluyorum ama adetim günü gününe oluyor. Yani yumurtlama tespitinden 10 gün ya da 9 gün sonra reglim başlıyor. Deneyimli olan arkadaşlar konu ile ilgili ne önerir? Progesteron takviyesi vs mi almam lazım doktorlar pek dinlemiyor ilgilenmiyor açıkçası. Hormonlarımı da yorumlarsanız çok sevinirim..d
Dün verdim bu testi reglin 2.günü