- 1 Eylül 2014
- 272
- 22
- 33
- Konu Sahibi hayattaolan
-
Benim 37+3 de geldi.dogum icin24 saat var dedi mecburi kesturdikBugün kontrolum vardı ve dr. Suyun bitmis sonrada Suyun çok az var dedi. Ve sezeryan diyo moralim bozuldu. Çünkü 1 hafta önce azalma var dedi bu kadar çabuk bitermi amniyon sıvısı.
özel hastanede mi denildi peki.Benim 37+3 de geldi.dogum icin24 saat var dedi mecburi kesturdik
Evet dr bana suni sanci vermek istedi ama rahimimde santim acik yoktuözel hastanede mi denildi peki.
bende başka dr gitcem mutlaka. Çünkü be bebeğim hareketli bir sıkıntım Allaha şükür. çok moralim bozuk.Ben de kontrole gidip ertesi gün zorunlu sezaryen oldum.Şimdi aklımda hep başka doktora da gitsemiydim diye. Gerçi benim bebekte gelişim durmuştu.Ama insan yine de tereddütte kalıyo.
Aklıma gelen tek şey bu özeller para için mı yapıyor. Ultrason kağıdında detaylı verseler miktarina bakardık. Laf arasında kağıdı vermedi.Evet dr bana suni sanci vermek istedi ama rahimimde santim acik yoktu
Yok hayatim sezeryanla aldilar sonrada 1 hafta sonra uctu melegimVe 37 daha vakti varmış. Başka dr.da baktirdin mı
Off ne bileyim yavrum ya bazen kendimi o kadar sucluyorum ki anlatamam. Ama ilk dogumum bilmiyorum hicbirsey ona bisey olmasin aman suyu azalmasin dedim meger neyse...O yüzden başka dr görünmek istiyorum. Benim bir arkadaşın 37 haftalıktı özelde dr suyun yok sezeryan yapalım. Ama arkadaşim kabul etmeyip bekledi ve günü gelince doğum evine gitmiş suyu iyi normal doğum oldu.
Allah can sağlığı versin. Ben başka dr.a görünsem oda aynısını derse ne yapcamOff ne bileyim yavrum ya bazen kendimi o kadar sucluyorum ki anlatamam. Ama ilk dogumum bilmiyorum hicbirsey ona bisey olmasin aman suyu azalmasin dedim meger neyse...
Benim 39 haftalıkken suyum geldi.çok da değil. Dr : " açılma yok bebek tam aşağı inmemiş suyunda azalıyor bebeği tehlikeye atma. Bak yan odadaki hasta dünden beri sancı çekiyor" dedi. Özelin en iyi dr. U bunu söylediyse artık diyecek birşey toktek dertleri kesip bıçak parası almak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?