• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

39 haftalık hamilelikte suyu biten oldumu

hayattaolan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
272
22
33
Bugün kontrolum vardı ve dr. Suyun bitmis sonrada Suyun çok az var dedi. Ve sezeryan diyo moralim bozuldu. Çünkü 1 hafta önce azalma var dedi bu kadar çabuk bitermi amniyon sıvısı.

Evet çarşamba dedi. Ve başka dr. Görünmedim daha. İşin aslı bu kadar tesadüf olur herkese sezeryanmı denir. Hamileligim boyunca çok şükür hiç sorun olmadı. Sadece kan düşüklüğü vardı.

Ben de kontrole gidip ertesi gün zorunlu sezaryen oldum.Şimdi aklımda hep başka doktora da gitsemiydim diye. Gerçi benim bebekte gelişim durmuştu.Ama insan yine de tereddütte kalıyo.

Ben de kontrole gidip ertesi gün zorunlu sezaryen oldum.Şimdi aklımda hep başka doktora da gitsemiydim diye. Gerçi benim bebekte gelişim durmuştu.Ama insan yine de tereddütte kalıyo.
bende başka dr gitcem mutlaka. Çünkü be bebeğim hareketli bir sıkıntım Allaha şükür. çok moralim bozuk.

O yüzden başka dr görünmek istiyorum. Benim bir arkadaşın 37 haftalıktı özelde dr suyun yok sezeryan yapalım. Ama arkadaşim kabul etmeyip bekledi ve günü gelince doğum evine gitmiş suyu iyi normal doğum oldu.

O yüzden başka dr görünmek istiyorum. Benim bir arkadaşın 37 haftalıktı özelde dr suyun yok sezeryan yapalım. Ama arkadaşim kabul etmeyip bekledi ve günü gelince doğum evine gitmiş suyu iyi normal doğum oldu.
Off ne bileyim yavrum ya bazen kendimi o kadar sucluyorum ki anlatamam. Ama ilk dogumum bilmiyorum hicbirsey ona bisey olmasin aman suyu azalmasin dedim meger neyse...

Benim 39 haftalıkken suyum geldi.çok da değil. Dr : " açılma yok bebek tam aşağı inmemiş suyunda azalıyor bebeği tehlikeye atma. Bak yan odadaki hasta dünden beri sancı çekiyor" dedi. Özelin en iyi dr. U bunu söylediyse artık diyecek birşey tok:( tek dertleri kesip bıçak parası almak

Benim 39 haftalıkken suyum geldi.çok da değil. Dr : " açılma yok bebek tam aşağı inmemiş suyunda azalıyor bebeği tehlikeye atma. Bak yan odadaki hasta dünden beri sancı çekiyor" dedi. Özelin en iyi dr. U bunu söylediyse artık diyecek birşey tok:KK43: tek dertleri kesip bıçak parası almak

aynen öyle. kolaylarına gelende bu. kim yavrusunu riske atmak isterki. birde ilk benim çok endişeliyim.

Sezeryan korkulcak bişey değil aslında ama insan normali olsun istiyor. Başka bir dr da sezeryan derse yapcak bişey yok. Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsın. Bu arada ilk bile gitsen süslen az makyaj yap bol bol foto çekil öyle git.her anını çekil. Benım sancım olmadığından pek süslü gidip birde bilmeden hastanede sıra beklemiştik:) :) birde aç gidilmesi lazımmış dr demişti

korkudan değil normali daha iyi diye istiyorum. Allah razı olsun amin biran önce hayırlısı ile almak istiyorum oğlumu kucagıma sağlıklı bir şekilde. ve sezeryan mı oldunuz.

şuan 39 haftalık diyo doktor ve daha vaktim var bebeğim kanala bile yerleşmemiş. acaba son andamı iner doğum kanalına.

Back