efet suni sancının çok kötü olduğunu sölüyor herkes nefes almak için belli aralıklar oluyomuş normal sancıda ama suni sancı düzensiz olduğu için böle bi şans yok diyolar
yok öyle bişey normal sancıda çektim biliyorum. arka arkaya vuruyo sancılar hiç nefes alıcak yada dinlenicek vakit yok. arkadaşlar gözünüzü korkutmak için değil bilginiz olsun diye yazıyorum yanlış anlaşılmasın bunları. normal doğum her halükarda çok nadir insanlar hariç insanların zor zamanlar geçirdiği bir süreç . o an belki öyle düşünmiyceksiniz ve sakın ola ki dayanamıyorum beni sezeryana alın tarzı istemlerde bulunmayın daha önceden yanınızda olan insanlara böyle istersem kaale almayın falan diye tembihleyin:) sonu güzel olucak ona odaklanın mis kokulu bir melek gelicek kollarınıza. ve aklınıza geldikçe dua edin. Rabbim yardım ediyo şükürler olsun
Selamlar canlarım,
Ben de dun doktoruma gıttım,40 hafta olduk dun ve bugun 40+1deyız.Bekklenen dogum tarıhı 2 aralıktı doktor 4une kontrol verdı dogum olmazsa. Dogum olursa zaten gıdıcez4une kadar olmazsa 8ıne gun verdı o gun sunı sancı ıle dogum baslatılacak.Bızım kız cok nazlı hıc cıkmak ıstemıyor. ınsallah sunı sancıya kadar bebegım dunyaya gelır. Artık sunıymıs normalmıs umrumda degıl yeterkı kızımı sag salım kucagıma alıyım. Benım arkadasım benım gıttıgım hstanede dogum yaptı. 2cm acılması varmıs normal kontrole gıtmısler. Doktor sunı sancı verdırtmıs 1 saatte acılması cocugun dogacak hale gelmesıne uygun hale gelmıs. Bır saat sancı cektım dogurdum dedı. darısı basımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?