Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
39.hafta suni sancıyla epidrual normal doğum yardım eder misiniz ???
Selam arkadaslar 39 haftalık hamileyim ilk cocugumu normal dogumla dünyaya getirdim hastaneye 7 cm acıklıkla gittim sancım yoktu ne alakaysa suni sancı verdiler 2 saat anam ağladı 😥 ama iyi yanı dogum kısa sürdü ve aniden başlayıp bitti. Bu bebeğimde böbrek büyümesi oldu ve doktor carsamba günü suni sancı verip dogurtucam dedi suan acılma 2 cm dedi neyse öyle korku sardıki beni epidrual vericem dedi 😢 böyle planlı olması gerdi 2 cm den 4 e kadar cok uzun sürermi ? Sancıyı damardan değil fitil vercem dedi böyle şeyler yaşayanlar yardım cı olur mu ???
Selam arkadaslar 39 haftalık hamileyim ilk cocugumu normal dogumla dünyaya getirdim hastaneye 7 cm acıklıkla gittim sancım yoktu ne alakaysa suni sancı verdiler 2 saat anam ağladı 😥 ama iyi yanı dogum kısa sürdü ve aniden başlayıp bitti. Bu bebeğimde böbrek büyümesi oldu ve doktor carsamba günü suni sancı verip dogurtucam dedi suan acılma 2 cm dedi neyse öyle korku sardıki beni epidrual vericem dedi 😢 böyle planlı olması gerdi 2 cm den 4 e kadar cok uzun sürermi ? Sancıyı damardan değil fitil vercem dedi böyle şeyler yaşayanlar yardım cı olur mu ???
sevgili gulnevar öncelikle geçmiş olsun sağlıkla kucağına almanı nasip etsin Allah. bende suni sancı ile açılma yokken 37. haftda bebeğimi dünyaya getirdim. normal doğum sancısna göre biraz daha şiddetli olan bu suni sancı rahmin kasılıp açılmanın rahat olması için diye vermişlerdi. Düşün ki benim hiç açılma olmamasına rağmen ve ağrı eşiğim yüksek olduğu için dozu tekrarlamışlardı. yani sadece suni sancı ile doğuma gittim. herşey yolundagitti çok şükür ve doğum çok kolay oldu .tek yaptığım bağırmak yerine ıkınmak oldu bu da işi kolaylaştırdı.
Öncelikle lütfen rahat ol ikinci doğumun olması bakımından doktorun rahat rahat izah etmiş ... fitil değil hapı rahim yoluna koyuyorlar sen bir şey hissetmiyorsun sadece kasılmaların şiddeti ile biraz daha sıklaşan sancılarla doğuma yaklaştığını biliyorsun ve hooopp bebeğin kucağında mis gibi kokla kokla emzir sev uyut. Herşey senin sakin olmana bağlı lütfen rahatlamak için nefes egzersizlerini yap ve güven... sadece bebişini kucağına alacağın ana odaklan ...tekrar geçmiş olsun sağlıkla büyütmen dileğiyle
Canım cok saol mesajın için bu suni sancı beni kasıyo ilkinde cok canım yanmıştı 😥 ama birden oldu bitti böyle randevu tarihini bilmek sanki daha çok kasıyoo