39 hafta gebelik bebek hareketleri

Happymoon123

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
244
102
18
Selam kızlar evde bebeğimi beklerken bu forumda vakit geçirmek alışkanlık yaptı:) karşılıklı fikir alışverişleri hoşuma gidiyor. Sorum şu ki 38+6 haftalık gebeyim. Bebek hareketleri azaldı gibi. Salı günü nstye girdim normaldi yarın tekrar doktora gidicem ama böyle çok hareketli gibi değil kızım.yeri daralıyo ondan mı acaba.hele geceleri çok sakin. Bugün mü gitsem doktora.

Canım çok dikkatli ol.. Tatlı yediğinde uzandığında da hissetmiyorsan doktora gitmekte gecikme...

Bugün yarın doğacak bebik zaten. Dinleniyordur şimdi. yolu çok uzun ve yorucu... Allah kavuştursun. Güzel şeyler düşün ve hareketlerini takip et sadece. Uzun zaman hareket etmezse tatli birşeyler ye ve sol yanina yat. Biliyorsundur zaten bunları.

Canım benim 35+0 bir gün bir günü tutmuyor süt iç su iç tatlı ye soluna yat hareket etmiyor gibi geliyorsa direk git canım benimkide gece bazen hep uyuyor yada gündüz bazen hiç hareket etmiyor yeri daraldi büyük i oyuzden artık hareket etcek yer yok

Bugün yarın doğacak bebik zaten. Dinleniyordur şimdi. yolu çok uzun ve yorucu... Allah kavuştursun. Güzel şeyler düşün ve hareketlerini takip et sadece. Uzun zaman hareket etmezse tatli birşeyler ye ve sol yanina yat. Biliyorsundur zaten bunları.
Amin inşallah teşekkürler . Hareket ediyor çok şükür de eskiye oranla az.hiç durmuyodu yerinde miniğim. ❤️

Canım benim 35+0 bir gün bir günü tutmuyor süt iç su iç tatlı ye soluna yat hareket etmiyor gibi geliyorsa direk git canım benimkide gece bazen hep uyuyor yada gündüz bazen hiç hareket etmiyor yeri daraldi büyük i oyuzden artık hareket etcek yer yok
Aynı dediğiniz gibi günü gününü tutmuyor bazen balık gibi yüzüyor bazen çok sakin. Son zamanlarda genelde sakin. Hareket ediyor ama çok şükür.

Back
X