Çocuk Hastalıkları 39 gunluk bebekte 2 kalp deligi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Ladykiller3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2021
176
146
53
27
Bebegimin kalbinde 2 tane delik var sizce kapanir mi? Asd 4 mm
Vsd 2.5 mm

Eklentiler

• IMG-20220221-WA0024.jpeg
    126 KB · Görüntüleme: 277
Çok geçmiş olsun benim küçük kızım içinde aynısı söylendi daha karnimda detaylı ultrasonda dedi doktor doğar doğmaz takibi başlayacak dendi. Kızım doğdu 6 ay boyunca her ay takip edildi 6. Ayda delikler kapanmış dendi insaAllah sizinde öyle olur Allah'ın izniyle.

Insallah uzuldum bir de 2 tane diyince insallah kapanir

Insallah uzuldum bir de 2 tane diyince insallah kapanir
Inan ben de aynı şekilde çok kötü olmustum üstelik hamileyken de yoğun stres yaşadım bir de kalp kapakçığı gelişmemişti onu da ilk kontrolde öğrenmiştik hiçç strese girmeyin diyemiyorum elde değil ama geçiyor inanın çok çok büyük delik değilse kendiliğinden kayboluyor

Insaah dediginiz gibi olur

Merhaba çok geçmiş olsun, kendiliğinden kapanmasına çok sevindim Bebeğim 5 günlük, vsd var 5mm, doktor tam arada dedi, kendiliğinden kapanabilir de kapanmayabilir de dedi, sizinki kaç mm di acaba, kilo alımı nasıldı bebeğinizin, özel bişey uyguladınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…