39 gunluk bebegim ve kocam napacam ben ?

ozqkgn

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2023
44
1
6
Esim yuzunden lohusalık humması geçiriyorum hasta oldum yardım etmez bisey yapmaz bebegime gecti sutumdende soguk alginligi bu allahin sicak havasinda bebegimi doktora eletelim dedim kapi orda elet oglunu dedi iyi guzel.Kahvalti hazrldm kahvalti yapioduk tikandi nerdeyse bogulacaktı bebek kucagimda emioduda bi yandan aglamaya basladı o oyle tikaninca ne yapacagimi sastim elim ayagima dolandi kalkti tuvalete gtti geldi zorla ben orda tikaniyodum farkndamsn bana bisey olsaydı napacaktinz siz bebegi 2 dk birakip sirtima vuramadnmi dedi ya bebek daha cok kucuk emiodu zaten dgru durust emmiodu hasta diye sen tikaninca korktu aglamaya basladi dedim ne yapsaydm senlemi ilgilenem bebeklemi dedim ya o orda aglar aglar susardı bana bisey olursa npcktnz dedi allah kmsenin eline dusurmesin beni dedi cekti gitti ya bebektende bebek bi kocam var ustune bebegim var napacam rabbim ? Ailem zaten baska kafada oglumu kendi cocuklari gbi sahiplendiler ordan ayrldm erken o yuzden napacam ben ya ?

Allah size de merhamet versin çok çok tuhafsınız
Ne olmuş bebek kucağınızdaysa ağlıyorsa adamın sırtına vuramayacak kadar ne var
Allah korusun daha ciddi olsa durumu ay kucağımda bebek var bana ne deyip ölmesini izleyeceksiniz pes vallahi pes

Bebeğin daha küçük logusalık gerginlik normal düzen bozuluyor bebeğin gazı falan derken stres yapmayın eşinizde size yardımcı olmalı manevi bakımdada çok fazla gerginsiniz biraz sal kendini biz okurken gerildik bir anne güçlüdür çocuğuna en iyi şekilde bakar boş zamanda eşiniz sizi bir dışarı çıkarsın değişiklik temiz iyi gelecek size.

yapmaz deme bağırarak değilde sakince bir konuş oda yardımcı olacaktır

Bazı detayları anlayamadım. Mesela eletmek ne demek anladığım kadarıyla da eşinizi haklı buldum. Tamam gerçek ilk yardım bilgisi kısmına girersek tam tıkanma olmadıkça müdahale edilmez öksürmeye teşvik edilir ama ikinizinde ilk yardımcı olmadığını düşünerek eşinizin açısından bakinca sırta vurmak gibi de olsa bir cabada bulunmanız gerekirdi. Tıkanma dediğiniz basit bişey değil. Tam tıkanmaya dönseydi saniyeler içinde adamın boğularak ölüşünü izlerdiniz. Ve tıkanma yaşayan insan ciddi ölüm korkusu yaşar. Eşiniz de o yüzden haklı olarak baya tavır yapmış.
Konudan biraz bağımsız olarak kamu spotu gibi olacak ama özellikle bebeği olan aileler en azından tıkanmada ilk yardım bilgisine sahip olmalı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…