Çocuk Hastalıkları 39 derece ateş

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

mercan147

Guru
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
1.247
806
323
33
Selam herkese. Bebegim tam 12 aylik kaç gündür çok huysuzdu hiç oyun oynamak istemiyor. Sadece huysuzlanıyor. Bikac gündür böyleydi. Dünden beri de ateşi var. Ilk başlarda 37bucuk civarı olunca diştendir dedim ama gece 39 olunca hemen acile gittik muayenede bi şey yok boğazdan burundan örnekler alındı o da temiz. Sabaha kadar ates gecmedi tekrar baska bi doktora goturdum idrar istedi o da temiz cikti. Ama sanki bi yerleri agriyo sanci giriyor gibi kendini kasıp agliyor. Çözemedik ateşin sebebini. Anneler nolur yardım edin bebegimin ağlamalarına dayanamıyorum artık

Ateş düsurucu verdiginiz halde dusmuyor mu?
Dün gece ateş düşürücüye rağmen düşmedi ama doktorda iğne yapıldı ateşi düştü hala yok ateşi. Benim merak ettiğim bikac günlük huzursuzluk sanki bi yeri agriyomus gibi ağlamaları neden oluyor ateş düşmesine rağmen huzursuzluk aynı. Ve tahlillerde de bi şey çıkmıyor

Benim de 2 yaşında bebeğim ateşleniyor 3 gündür kan temiz çıktı üşütmüştür dendi 3 doktora götürdüm Boğaz iyi kan temiz ateş düşürücü veriyorum bende en son enflovir diye ilaç verildi o da içeriğinde influenza grip tedavisi yazıyor benimle acile 4 hasta aynı şikayetten geldi salgın varmış hiçbirşey yemediği için serumla beslendi bugün 4. Gün yemek yemeye başladık şükür sizin kaçıncı gün

Influenza testi yapıldı temiz çıktı. Inanın sebebini anlamamak çok zor. O bi yeri sancıyor gibi ağlarken mahvoluyorum. Dün sabahtan beri ateşliydi Şu anda ateşi yok sabahki iğneden sonra ateş düştü ama bebegimin durumu aynı

Birkaç gün önce benim kızım da ateşlendi sekiz aylık. Dört beş saat aralıklarla ateş düşürücü vermeme rağmen ılık duş vs yaptırmamıza rağmen ilk gün kontrol altına alamadık 38.7 lerde idi çoğunlukla ateşi. Ertesi gün kontrol altına aldık üçüncü gün ise ateş kalmadı ama üç gündür de ateşimiz olmadığı halde bebeğim o kadar huysuz ki hiç böyle bir bebek değildi. Buluttan nem kapmış gibi her şeye ağlıyor gülmeyi unuttu. Ben de dişten şüphelendim ama görünürde bir şey yok. Bunu bir süreç geçici bir durum gibi düşündüm inşallah da öyledir. Çok geçmiş olsun size de inşallah önemli bir durum yoktur.

Bide idrar tahlili yapıldı mı size

Aynen öyle gülmeyi unuttu benim kızım da gün içinde uyanık olduğu her an mizmiz. Geçmiş olsun bizim şu an ateşimiz yok sabahki iğneden sonra ateş bitti ama huysuzluk aynı hatta daha fazla diyebilirim

Bide idrar tahlili yapıldı mı size
Hayır yapılmadı ısrarla istedim ama gerek görmedi vücudunda döküntü de başladı deyince virüsün döküntüsü dedi gece uyuyup ağlayarak uyanıyordu sancısı var gibi kucağıma alınca susuyor sonra tekrar kıvranıyordu geçmek üzere gibi şükür

Geçmiş olsun en azından sıkıntınız belli olmuş bizde ateş ve huzursuzluk dışında bi şey yok tahliller de temiz çıkınca sorunu anlayamıyoruz malesef

çok geçmiş olsun bizde ailecek domuz giribi olduk yeni atlatıyoruz ateş ve ağrı mahvetti bizleri. domuz gribi testi yaptırın

Geçmiş olsun en azından sıkıntınız belli olmuş bizde ateş ve huzursuzluk dışında bi şey yok tahliller de temiz çıkınca sorunu anlayamıyoruz malesef
Yediği birşey mi rahatsız etti acaba belki diş gelecektir ama dişte inatçı ateş olmuyor çok geçmiş olsun

Aynen öyle gülmeyi unuttu benim kızım da gün içinde uyanık olduğu her an mizmiz. Geçmiş olsun bizim şu an ateşimiz yok sabahki iğneden sonra ateş bitti ama huysuzluk aynı hatta daha fazla diyebilirim

İlk bebeginiz heralde rabbim bagislasin.tabiki huysuzluk olur annesi biz bile biraz hastalansak iki üç gün canımı bişey istemez halimiz olmaz vücudu yorgun düşmüştür illaki ağrısı vardır ufak ufak süreç bu gecicek Allah beterinden korusun böyle şeylere çok takılıp canınızı sıkmayın gececi şeyler daha neler neler var şükredin.

Evet ilk bebegim. Sagolun Allah razı olsun cümlemizin bebeğini bagislasin. Gece tekrar ateşlendi ve ateş düşürücüler ise yaramıyor tekrar tekrar doktora götürüp yormak da istemiyorum

Evet ilk bebegim. Sagolun Allah razı olsun cümlemizin bebeğini bagislasin. Gece tekrar ateşlendi ve ateş düşürücüler ise yaramıyor tekrar tekrar doktora götürüp yormak da istemiyorum

Allah şifa versin inşallah bugünde düşmezse bı götür istersen

Düşmeyince goturdum fitil verdiler fitille ancak düştü bu arada ishal başladı ateşle ilgisi varmı bilmiyorum. Ama geceden beri ateşi yok şükür

Bu senenin salgını böyleymis canım doktor demişti normal soğuk algınlığı ama İshal kusmada yapıyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…