39+2 dogum doktor önerisi sezeryan, fikre ihtiyacim var :/

Merve452

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2022
4
4
29
Merhabalar,
39+2 den herkese selam :)
Cuma gunu doktor kontrolum vardi. Doktorum vajinal muanede cokta esnek olmadigimi bebegin iri ve omzu genis oldugunu Soyledi. Bu arada bebegim hala kanalda degil hala yukarida. 3 gun daha bekleyelim sali gunu bence sezeryan yapalim onerisinde bulundu. Kendi istedigim aslinda normal dogum ama bebegi de tehlikeye sokmak istemiyorum. Ilk gebeligim oldugu icin korkularim var fikirlere ihtiyacim var. bu ara da bebegin asagi inmesi icin gunse 5000 adim atiyorum plates top ustu hareketleri comelme hareketleri yapiyorum ama yinede inmedi :/ bu yuzden cok ta zorlamamak mi lazim bilemiyorum. Buna benzer durum yasayaniniz varmidir :/

Ben dr un butun dedıklerını yapmıstım. İliskiye devam ettim hurma yedim falan squat merdıven son kontrolde bana da sexaeyen onerdi. İnmedi 40+3 te aldı. Incek olsa simdiye dogum kanalına ınerdi dedi. Suni sancı versem yine olmayabilir boşa agrı cekmeninistemem dedi kısaca. Sunide doguran da varmıs da aslında ben cesıt cesıt agrı cekıp vucudu yorup sezaryenle daha da hastlıklı gibi yatmak istemedim. Dr una güven derim. Sezaryen de agır bi sekilde gecmedı sukur Hastaneden de 1 gun yatışla cıktım:)

sezeryan diyorsa sezeryan olun bence kendinizi tehlikeye sokmayin

Merhaba 40.haftayi doldurmanızi tavsiye ederim ille de normal doğum olacak! Diye diretiyorsaniz ...

En azından bekledim denedim dersiniz sezaryene donwrse dahi.

Öte yandan ben doktorların omuz geniş kafa bilmem ne aha çocuk kanala inmiyo çatinda dar laflarını bahane buluyorum o yüzden hep ikinci üçüncü doktora görünüyorum sizde öyle yapın çocuğunuz için buna değer ... Tabi tekrar ediyorum illa normal doğum olacak diye tutturuyorsaniz yapın bunları .

Ben illa normal doğum diye tutturdum bu aşamalardan geçtim
Catim uygundu gerçi ama sıkıntılar yaşandı beni sezaryene dondurduler acil bı sekilde

Benimde korkum normal diye israr edip sonra sezeryana donmek aslinda belkide direkt doktoru dinlemek en dogrusu

İlk Bebeğimi tam 40 hafta dolduğu gün doğurmuştum. Bunda da 39+3 teyim, bekliyorum.İlk bebeğim sancılarım başladığında bile aşağıya inmemişti. Bu da hala yukarda. Yine sancılarla iner diye düşünüyorum. Sezaryen öğh kaka değil tabi, gerekli durumlarda büyük bir nimet. Ama tek doktorla kalmayın derim. Ya da illa sezaryen olacaksanız sancılarınız başladığında olun ki bebeğiniz doğuma haZır olmuş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…