38 yaşında 4 çocuklu 3ço cukla mutlu 4 CÜ çocukla yuvam dağılmak üzere

Zerdayz

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
176
197
18
Çok mutsuzum 4 bebegim süpriz oldu ama eşim istemiyor bende aldırmadı şimdi 5 aylık tosunum cok seviyorum sorumun ise eşim hamile oldugumu öğrendikten sonra benden uzaklaştı herkonuda sevgi ilgi cinsellik oglum 5 aylık oldu ve eşim kabullenmeyi daha nağcam bilemiyorum benden soğudu nasıl geri ilgisini kazanırım yardıma ihtiyacım var benim durumumda olan varmı

Dogdu şimdi 5 aylık bütün hata benzemiş gibi davranıyor bebegim seviyorum ama kabullenemeyen diyo

3 numara 16 yaşında rahatlığa alıştı 4 numara gelince dengesi bozuldu benimde psikolojim bozuldu

68kg iken şimdi 87 kg kiloda moralimi bozuyor kendimi yetersiz hissediyorum eşime karşıq

Oğlunu sevdigini söylüyo sorunu benimle niye böyle olduk anlamıyorum aynı yatakta ama ayrı benimle konuşmak ilgilenmek istemediği için erkenden uyuyor 23 yıldan sonra agır geliyor çok mutlu evliliğinin 1 buçuk yılda dağılıyor hamilelik bitirdi bizi Allah affetsin kocamın bu kendini bilmez halleri Rabbim bi musibet verirse islah olacak gibi Rabbim yavrularımız korusun sıkıntım çok anlatamıyorum bile duygularımı

Sıkıntıdan kalp carpıntısı ve titreme başladı aklıma gelince strese başlığı yoksa başka bi hastalıkmı moralim sıfır aglamak istemiyorum tutuyorum kendimi çözüm bulamıyorum sorun ne başkasımı var anlamadım sordum yemin etti yok diye ozaman kardeş kardeş yatarmı insan karısıyla bukadar soguk davranırım

Kızlar eşim önce Face tvıtır falan kullanmadı 2 ay önce kızlarım fark etti aktif oldugunu ona inat bende hepsine tel yüklettim kızıma sen napıyorsunuz bende aynını yaparım diye kullanmaya başladım öteki sitelerde herkes ayılıp bayılıyor şöyle iyi böyle aktifim diye ben Face de resim bakmaktan öte gidemiyorum digersitelerde sıkıcı sadece bura rahat bakıyorum yazıyorum

Bende bunu anlayamadım gitti.
İstemiyodunuz neden yaptınız.
Olmaması için bir sürü yöntem var.
E olmuş artık şimdide kabullenemiyo kafa yapısına bak.
Böylesinide anca duydum

Eşinin ağzına bitane çarpasım geldi,allah vermiş neye isyan ediyor,haddine mi sorgulamak,tövbe tövbe,yavrunun ne suçu var suçlu,sorumlu arıyorsa kendine baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…