Cnm 50 lira çok bana biraz daha bişi yaparsan düşünürümTuana mrb..
Bende Nike markalı 38,5 numara böyle bi ayakkabı var istersen. Başka siyah ayakkabım olduğu için pek kullanmadım,temiz yani..Yalnız bağcıkları beyazdı, çok göze batmasın diye değiştirdim. Dilersen yine beyaz bağcık takabilirim hatta pembe bile olabilirayakkabı deri yani gerçek değil tabiiki ama kumaş yada süet değil demek istedim:) çok da rahat, memnun kalırsın..50 TL düşünüyorum. Ne diyosun?Eki Görüntüle 1309218
Alıntı yapmamışımErkek ayakkabısı da spor mu olacak?
Siyah varmı cnm başka44 numara pumanın ferrari modeli var istersen. çok az giyildi toplasan 10u geçmez. Sıfır ayarında..yalnız beyaz olduğu için süet kısımları biraz kirlenmiş. Beğenirsen yıkayıp tertemiz gönderirim. Hatta temizlendikten sonra bi daha fotoğrafını çekebilirim. Bu modellerin fiyatı 200 liranın üzerinde istersen bakabilirsin.Bu da yeni alındı sayılır. O yüzden 80 lira düşünüyorum..Eki Görüntüle 1309314 Eki Görüntüle 1309319
cnm buradan Lacoste yepyeni bsbet aldım olmadı 38 no vr 20 tl
Cnm eşime bakıyorum 44 olanı oda beğenmedi benim için olan siyahta son fiyatmı hoşuma gitti ama kargoda var biliyosunTuana mrb..
Bende Nike markalı 38,5 numara böyle bi ayakkabı var istersen. Başka siyah ayakkabım olduğu için pek kullanmadım,temiz yani..Yalnız bağcıkları beyazdı, çok göze batmasın diye değiştirdim. Dilersen yine beyaz bağcık takabilirim hatta pembe bile olabilirayakkabı deri yani gerçek değil tabiiki ama kumaş yada süet değil demek istedim:) çok da rahat, memnun kalırsın..50 TL düşünüyorum. Ne diyosun?Eki Görüntüle 1309218
kinetix 38 no 20 tl ilhileniyorsan iletişime geçebilirizCnm eşime bakıyorum 44 olanı oda beğenmedi benim için olan siyahta son fiyatmı hoşuma gitti ama kargoda var biliyosun
Markalı ve uygun fiyat olursa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?