38 numara spor ayakkabı arıyorum özellikle temiz ve siyah

Tuana mrb..
Bende Nike markalı 38,5 numara böyle bi ayakkabı var istersen. Başka siyah ayakkabım olduğu için pek kullanmadım,temiz yani..Yalnız bağcıkları beyazdı, çok göze batmasın diye değiştirdim. Dilersen yine beyaz bağcık takabilirim hatta pembe bile olabilir ayakkabı deri yani gerçek değil tabiiki ama kumaş yada süet değil demek istedim:) çok da rahat, memnun kalırsın..50 TL düşünüyorum. Ne diyosun?

44 numarada erkek ayakkabısı arıyorum
Cnm 50 lira çok bana biraz daha bişi yaparsan düşünürüm

Yapayım ne yapayım? :) hadi 40 olsun o zmn.. Ama daha fazla inemem çünkü bi sebepten dolayı acil ihtiyacım var, bi hayır işinde kullanıcam. O yüzden arayışta olan kişileri takip ediyorum şuan ve elimde ne var ne çıkarabilirim onlara bakıyorum. Düşünürsen özelden devam edebiliriz..

44 numara pumanın ferrari modeli var istersen. çok az giyildi toplasan 10u geçmez. Sıfır ayarında..yalnız beyaz olduğu için süet kısımları biraz kirlenmiş. Beğenirsen yıkayıp tertemiz gönderirim. Hatta temizlendikten sonra bi daha fotoğrafını çekebilirim. Bu modellerin fiyatı 200 liranın üzerinde istersen bakabilirsin.Bu da yeni alındı sayılır. O yüzden 80 lira düşünüyorum..

Siyah varmı cnm başka

Erkek ayakkabısı soruyorsan son olarak bu var. Tiger marka 45 numara. Diğeri kadar iyi durumda olmadığı için koymadım ufak tefek aşınmaları var, nihayetinde giyildi...ama illa siyah olsun dersen uygun bi fiyata alıp kullanabileceğin daha doğrusu kimin için soruyorsan o kişinin kullanabileceği kadar temiz yalnız bağcıkları ve iç tabanı değişti bilgin olsun..fiyatını sorarsan 25 lira olur..

Eklentiler

• image.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 111
Cnm eşime bakıyorum 44 olanı oda beğenmedi benim için olan siyahta son fiyatmı hoşuma gitti ama kargoda var biliyosun

Neredesin? Anadolu yakasındaysan belki elden teslim etme imkanım olur yakınsak? Yani dahada inmeyi düşünürdüm ama dedim ya ihtiyaçtan dolayı satıyorum, üstelik ücretini kendime almayacağım,başka birinin bi ihtiyacını gidermek için kullanacağım.. Yoksa yapardım İnan..

[QU="teve, post: 37891641, member: 468909"][/QUOTE]
Cnm teşekkür ederim ama daha çok spor ayakkabı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…