- Konu Sahibi rafadantayfa
-
M L giyiyorum ben o da pentide 3 numaraya denk gelıyo basenlerım var
Ya kızımdan yazmamşm karışık karışık kusura bakma düz taban vizon rengi bu şekilde var canm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım bu çizmenin fermuarı yok sanırım peki her bacağa uyumlu olurmu aşaüı düşermiki bende 62 kiloyum bacağı sararmı?
Canm lastik var bi kısmında bende 77 kiloyum hala oluyor geniş bacak kısmı
Lastiğini şimdi farkettim
Canım ben sandaletleri soran olursa satıldı diyorum bir süre bekleticem senin için olurmu elbet buluruz takaslık bir ürün
Tamm canm çok düşüncelisin umarm bulurz kardeşimin düğünü için aldğım elbiseye böyle birşey alacaktm ama aşırı yüksekti fiyatlar ve uygn bulamadm beni bir dertten kurtarırsn valla😃
Zaman varmı taşınıyorumda ya iki gün içinde yada önümüzdeki hafta salıdan sonra hallederiz kargo işini
Var canm 19 haziranda.
Aa allah yardmcn olsn canm taşınmada sana😊
Bu arada sandaletler nekadr canm fiyatı 38 numara lacivert dimi
Yazmıştım ilk sayfada da 20 tl ama takas olucakya hallederiz bir şekilde
Dikkat etmemişm canm ksr bakma😂
Olurmu ne kusuru canım sende geç yatıp erken kalkanlardansın sanırım cimcimemi uyutmadı
Benimki diş çıkarıyorda 4 te uyandı 2 de yatımıştım şimdi uyusun diye bekliyorum birazdan bayılıcam
Benim kızımda bildiğin zombi diş bizde çıkarıyorz ucu göründü ama fenayız.Hem grip hem diş üst üste imamla uyandk ama şimdi daldı dalcak bende gözlerimi açamıyorm sorma havada kapalı yağışlıya içim dahada bayıldı😂
Canım sadece bir teklif bunlara karşılık ayakkabıları takas yapmak istermisin?Birde kızın için diğer kış olabilecek bir lcw polar şapka eklerim
Eki Görüntüle 1143925 Eki Görüntüle 1143927 Eki Görüntüle 1143926
Canım sadece bir teklif bunlara karşılık ayakkabıları takas yapmak istermisin?Birde kızın için diğer kış olabilecek bir lcw polar şapka eklerim
Eki Görüntüle 1143925 Eki Görüntüle 1143927 Eki Görüntüle 1143926
Cnm bak bu sweat tişörtte çok hoş duruyor
Eki Görüntüle 1143981
Bu eklediğim collezione önden dikişli olan siyah tayt bunu almadımki ben düz siyahı ve yılan desenliyi almıştım
Bu terletir gibi hemde çok koyu renk Ben senin için uygunsa o iki taytı ve çıtçıtlı body i istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?