***38 numara bot-sandalet ve spor yeni gibi bakmadan geçmeyin ***

canım çiçekli ayakkabıyı cok begendım tayt var elımde desenli hatta marlin desenleri var. sade de var sıyah ve kot desen . düşünürsen resimlerini aksam atarım

Canm baktm eve ama bukamadm sadece 38 böyle vizın rengi öizme var sü taban

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya kızımdan yazmamşm karışık karışık kusura bakma düz taban vizon rengi bu şekilde var canm

Canım modeli güzelmiş ama çok uzun benim boyumda kısa bukadar uzun kullanamam gibi fiyat ne düşünüyorsun?

Son düzenleme:
Canm onu sen daha iyi bilirsin valla bişi diemem dizlerde boyu canm 15 dsüşünüyorm

Bununda fiyatı çok uygunmuş ama bu boyda kullanamm gibi senden takaslık bir ürün bulsam yanında siyah deri montuda almak istiyordum aslında

New balance orjinal 40 yazıo ama ben 37/38 giyiyorm bana oluyor 38/39 kalıbı bence
Babetlerdede 39 yazıo ama yine bana tam oluyor dediğim gibi ayağım 37-38 canm
Spor aykk. 1 kez giydim hala yeni sayfamda belki görmüşsündür 70 yazdm ama anlaşırız dert değil.Babette 15 tl cnm

O da tam kot desenli değil ama çiGi çizgi kumaşı esnek bayağı.cepleri falan yok pentiden almıştım bel kısmı lastik li

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…