• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Haftalıkken doğum yapanlar doğal sancıyla mı doğum yaptınız? Yardım edebilir misin

hayleycik

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2013
9
0
16
Konya
Ben 26+3 haftalık hamileyim ve sürekli kasılmalarım oluyo. Etrafımdakiler kız çocuğu beklemez erken olur diyorlar (kızım olucak inşallah) ama 38. haftada da sancımın gireceğine inanmıyorum pek. Deneyimli olanlar yardım edebilir mi lütfen.

tam olarak söylemek istediğim şu,
Gebeliklerde kız çocukları 40.haftayı beklemez daha erken gelir derler ya. Mesela 38. Haftada gelirmiş kız çocukları. Bunu bi çok kişiden duydum fakat merak ettiğim şu, 38. Haftada doğum yapan hanımlar varsa suni sancı yardımıyla mı yoksa doğal sancıyla mı doğum yaptılar.

tam olarak söylemek istediğim şu,
Gebeliklerde kız çocukları 40.haftayı beklemez daha erken gelir derler ya. Mesela 38. Haftada gelirmiş kız çocukları. Bunu bi çok kişiden duydum fakat merak ettiğim şu, 38. Haftada doğum yapan hanımlar varsa suni sancı yardımıyla mı yoksa doğal sancıyla mı doğum yaptılar.

evet canım bende öle duydum benimki erkek olduğu için tedirgin değilim ama sen hazırlıklı olsa iyi olurr:52:

etrafımdaki erkek bebekler gününden önce,kızlarda gününden sonra doğduğundan inanılası bişey gibi gelmiyor.benim kızımda 42+3 de sezaryanla olmak zorunda kaldı hala daha sancı açılma vs. olmadığından.kendinizi yoruyo olabilirsiniz o kasılmalar ondandır muhtemelen.erken doğum riski taşıyorsanız dr az çok tahmin edip uyarır.şimdiden bunları düşünmeyin bence,olabildiğince tadını çıkarın:1:

etrafımdaki erkek bebekler gününden önce,kızlarda gününden sonra doğduğundan inanılası bişey gibi gelmiyor.benim kızımda 42+3 de sezaryanla olmak zorunda kaldı hala daha sancı açılma vs. olmadığından.kendinizi yoruyo olabilirsiniz o kasılmalar ondandır muhtemelen.erken doğum riski taşıyorsanız dr az çok tahmin edip uyarır.şimdiden bunları düşünmeyin bence,olabildiğince tadını çıkarın:1:

Evet etrafımdaki herkes tadını çıkar doğunca bu günleri çok ararsın diyo :) hayırlısı olur inşallah

Evet etrafımdaki herkes tadını çıkar doğunca bu günleri çok ararsın diyo :) hayırlısı olur inşallah

canım benim bebek beklemez gelmek isterse zaten doğal sancıyla,suyla yada nişanla gelir.dr lar özellikle bu kız bebek diye dışardan etki edipte suni sancı vermezler.eğer bir risk varsa dışardan etki edebilirler yoksa doğumun kızı erkeği yok merak etme kafanı karıştırma bugünlerin tadını çıkar...

Back