Kuzum millet ne stresler yaşıyor gebeliginde.. Son anda oluşmuş bir sıkıntı olmuştur bebekte..Sağolun teşekkür ederim benm stresimden dolayı oldu çünkü ne bende nede bebekte herhangi bi hastalık anomali yok herşey normal stres dışında
başın sağolsunŞöyle açıklıyayım arkadaşlar 33 haftalık hamileydim eşimin telefonunda başka bi face hesabı olduğunu gördüm açık bırakmş burda baskalarıyla konuşmaları wardı bi kadınla birlikte olmuş ben 5aylık hamileykenki zamana denk geliyor o beraberlkten bir hafta sonra kadın ewlenmiş bitmiş sonra yeniden görüşmek istemiş dünyam yıkıldı dedektif gibi iz sürdüm başka bi hat kullandığını öğrendm o hattı çıkarttırıp konuşma detaylarını çıkarttım kadınla konuştum sonra yüzyüze görüştüm oda hamileydi on haftalık gözümle görmesem inanmazdım okadar ilgili bi adamdı ki hepsi yalandanmış awukatla görüştüm ayrılmk için ama doğumdan sonrayı bekliyelim şimdi senin için zor olur dedi awukat bu arada 11 yaşında bi kızım daha war onlar için sustum ama içime atmam kızımın canını aldı içim acı dolu geçmiyor düşndükçe pişmanlıklar çoğalıyor.
bol bol dua et çok zor bunun üstesinden manevı olarak dua ile gelebılırsın .RABBIM YAR VE YARDIMCIN OLSUNGüçlümüyüm bilmiyorum sanırım yoruldum artık dayanamıyorum herşeye herkese öfkeliyim dışarı çıkmak kimseyle konuşmak istemiyorum bide öyle bişeyki herkesin elinde kucağında bi bebek görmek bile istemiyorum