38 haftalık hamileyim bebeğim hareket etmiyor

mia wallace

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
120
56
98
40
Merhaba,

38+1 günlük hamileyim. Bebeğim bugün çok az hareket ediyor. Hatta neredeyse hiç etmiyor gibi. Yani bazı kımıldanmalar var ama emin olamıyorum. Normal mi? Benim gibi bu durumu yaşayanlar var mı?

Merhaba,

38+1 günlük hamileyim. Bebeğim bugün çok az hareket ediyor. Hatta neredeyse hiç etmiyor gibi. Yani bazı kımıldanmalar var ama emin olamıyorum. Normal mi? Benim gibi bu durumu yaşayanlar var mı?
İlerleyen haftalarda bebek büyük olduğu için hareketleri az hissedilir diye okumuştum, doktorunuza gidin hemen, risk almayın, bir şey olmaz inş.

Merhaba,

Daha 19 haftalık hamileyim sorunuzun cevabını bilmiyorum. Ama konularınızdan tanıyorum sizi 😊 sağlıkla bebeğinize kavuşmanızı çok istiyorum. Doğum yaptığınızda bilgilendirirseniz sevinirim. Zor bir hamilelik dönemi geçindiniz.

Daha 19 haftalık hamileyim sorunuzun cevabını bilmiyorum. Ama konularınızdan tanıyorum sizi 😊 sağlıkla bebeğinize kavuşmanızı çok istiyorum. Doğum yaptığınızda bilgilendirirseniz sevinirim. Zor bir hamilelik dönemi geçindiniz.
Çok teşekkür ederim 😊 evet ikinci hamilelik olmasına rağmen daha stresli ve daha zor bir hamilelik geçirdim. 1.5 gün sonra yani çarşamba sabah doğumum olacak inşallah 🙏 bu arada bugün nst ye girdim, sorun yokmuş 😊 yer daraldığı için hareketleri azalmış sanırım, çok şükür bişi yokmuş 😊 güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim 😊

Back
X