Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
38 haftalık gebeyim karnım çok ağrıyor bebek ara ara hareket ediyor ama özellikle alt karın ağrısı yaşıyorum göbek deliğim dışarı çıkmış durumda göbek deliği cevresindede ağrı var bilgili olan anneler varsa yardımcı olabilir mi
38 haftalık gebeyim karnım çok ağrıyor bebek ara ara hareket ediyor ama özellikle alt karın ağrısı yaşıyorum göbek deliğim dışarı çıkmış durumda göbek deliği cevresindede ağrı var bilgili olan anneler varsa yardımcı olabilir mi
Doğum yaklaştıkça bebek hareketleri azalır. Yine de 10 hareket hissetmeniz lazım. Anladığım kadarıyla yalancı doğum sancılarınız başlamış. Gerçek bir doğum sancısı kesinlikle dinlenmekle geçmez daha da artar.
Evet normal son haftalarda artik eskisi gibi yerleri geniş degil az ama daha belirgin oluyor hareketleri sanci gun icersinde kaç defa oluyor?çok canin yaniyormu?
Sağlıkla doğurusun inşallah bende bi sabah uyandım ve bebeğimin çok az hareket ettiğini fark ettim hemen hastaneye gittim çok hafif sancılarım varmış bebekte doğum pozisyonu almıştı 3 gün sonra doğurdum endişelenme
Evet normal son haftalarda artik eskisi gibi yerleri geniş degil az ama daha belirgin oluyor hareketleri sanci gun icersinde kaç defa oluyor?çok canin yaniyormu?
Sancı uyandığım zaman doğrulmamla yataktan başlıyor ayağa kalkınca artıyor sonra biraz hafifliyor gün içerisinde yürüyünce oluyor genel olarak 6 7 defa belki daha fazla oluyor
Sağlıkla doğurusun inşallah bende bi sabah uyandım ve bebeğimin çok az hareket ettiğini fark ettim hemen hastaneye gittim çok hafif sancılarım varmış bebekte doğum pozisyonu almıştı 3 gün sonra doğurdum endişelenme
Sancı uyandığım zaman doğrulmamla yataktan başlıyor ayağa kalkınca artıyor sonra biraz hafifliyor gün içerisinde yürüyünce oluyor genel olarak 6 7 defa belki daha fazla oluyor
Ilk once yalanci sancilar oluyor gun icersinde bir kac kez olan sonra geçiyor
Ama dogum sancilari ilk once şiddetli olmuyor yaklaştikca agrinin ṣiddeti kalkiyor artik adet agrisi gibi sizi baya rahatsiz eden sanci hiss etseniz tetikde olun ben dogumdan bir gun öncesini gecesi asla uyuyamadim şiddetli agrim yok ama yavaṣ yavaş agrilar oluyordu sonra zaten artikca artti suyum geldi ben sezeryan oldum dogum kanalina inemedi bebek suyum gitsede sancidan mahv olsamda haylaz oglum son ana kadar direndi
Ve karin aşagi geliyor dogum yaklaşmadan önce benim karnim daha yuksekdeydi dogumdan bir gun önce annem gordu beni dedisenin karin aṣagiya inmiṣ doguracaksin bende daha vakte var dedim yok boyle olunca dogum yakin sabahi dogurdum zaten