38 haftalik gebelik

Minikanneyimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2018
1.726
1.108
38+0im. Allahın izniyle geldik bu haftalara şükür.. Hamileliginin en zor yanı neydi derseniz son haftalar derim. Cunku dogum yaklastikca insan daha cok o kavusma anının hayalini kuruyo ve duygu patlamalari yasiyomus. Suan resmen yavrumu özlüyorum. Geceleri ona kavustugum ani hayal edip mutluluktan agliyorum bile.
Hic bi belirtim yok. 37+3te cati agrim bel agrim biraz artmaya baslamisti. Bagirsaklarim hareketlenmisti. Dogum yakin 39u beklemicek heralde diyodum. Ama nezle oldum ve butun belirtiler agrilar sizilar gitti. Sadece agir hissediyorum kendimi. Onun disinda hamilelik belirtisi bile yasamiyorum.
Kizlar bebegim ne zaman gelir bilemem ama dogumun yaklastigini nasil anlarimm. Nezle olmama ragmen bi enerji var ustumde. Artik herseyi dogum belirtisi olarak goruyorum :) artik kavusmak istiyorum yavruma saglikla :)

38+0im. Allahın izniyle geldik bu haftalara şükür.. Hamileliginin en zor yanı neydi derseniz son haftalar derim. Cunku dogum yaklastikca insan daha cok o kavusma anının hayalini kuruyo ve duygu patlamalari yasiyomus. Suan resmen yavrumu özlüyorum. Geceleri ona kavustugum ani hayal edip mutluluktan agliyorum bile.
Hic bi belirtim yok. 37+3te cati agrim bel agrim biraz artmaya baslamisti. Bagirsaklarim hareketlenmisti. Dogum yakin 39u beklemicek heralde diyodum. Ama nezle oldum ve butun belirtiler agrilar sizilar gitti. Sadece agir hissediyorum kendimi. Onun disinda hamilelik belirtisi bile yasamiyorum.
Kizlar bebegim ne zaman gelir bilemem ama dogumun yaklastigini nasil anlarimm. Nezle olmama ragmen bi enerji var ustumde. Artik herseyi dogum belirtisi olarak goruyorum :) artik kavusmak istiyorum yavruma saglikla :)
Ben doğuma yakın ishal gibi olmuştum enerji yoktu bende sürekli uyumak istiyordum

Ben 39+0 da sezaryen oldum. O yuzden hic bi belirtim olmadi
Suan dusunuyorum da keske biraz daha cesaretli olup normal dogum yapsaydim.
Hersey de bi hayir vardir ama bunun pismanligi var icimde.
Saglikla dogsun bebegin..

Ben 39+0 da sezaryen oldum. O yuzden hic bi belirtim olmadi
Suan dusunuyorum da keske biraz daha cesaretli olup normal dogum yapsaydim.
Hersey de bi hayir vardir ama bunun pismanligi var icimde.
Saglikla dogsun bebegin..
Anladim canim belkide hayirlisi buymus. Normal dogum yapsan belki ters bi durum gelisicekti oyle dusun. Saglikla kavusmussun yavruna ne guzel. Bende oturdum bekliyorum paşa beyimi ama benimkide gelmiyorum uleeeyn sıkıyosa getirin diyip sezeryana mecbur birakmaz umarim :KK70:

Bendede bir enerji vardı baya iş yapardım ama 2 gün sürdü sonra doğum yaptım 37.haftada sezeryandı ama Doğum yaptığım gün sancım başlamıştı ters olduğu içinde sezeryana alındım

ne kadar içeride kalırsa o kadar iyi demişti doktorum
ve kızımı 40, haftada almıştı ,
bol bol şükür et dua et ve acele etme tadını çıkar

Minikanneyimmm Minikanneyimmm merhaba..öncelikle bebeğinize sağlıkla kavuşmanız dileğimle:)

Yazdıklarınızı okuyunca "aynı ben" dedim :)
Nezle kısmı dâhil. Hafif bir kırgınlık var. Bol sıvı ve dinlenmeye hafifliyor. Bir de et ya da tavuk suyuna çorba. Bol limon ve karabiberli..

Doğumun başlaması konusunu doktoruma ben de sordum. Emin ol anlarsın diyor. Genelde 39.haftadan sonra olur diyor. Bacaklara akar derecede su gelmesi en belirgin gösterge imiş.
Şimdilik bebeğimin içimde olmasının keyfini çıkarıyorum. Her anın tadı başka :)

Bendede bir enerji vardı baya iş yapardım ama 2 gün sürdü sonra doğum yaptım 37.haftada sezeryandı ama Doğum yaptığım gün sancım başlamıştı ters olduğu içinde sezeryana alındım
Bu aksam agri yasadim ama yalanci sanciymis sanirim hafifledi ve gecti. Ben dogum yakin gibi hissediyorum 39u gormem diyorum ama pasam kandiriyoda olabilir beni :)

Minikanneyimmm Minikanneyimmm merhaba..öncelikle bebeğinize sağlıkla kavuşmanız dileğimle:)

Yazdıklarınızı okuyunca "aynı ben" dedim :)
Nezle kısmı dâhil. Hafif bir kırgınlık var. Bol sıvı ve dinlenmeye hafifliyor. Bir de et ya da tavuk suyuna çorba. Bol limon ve karabiberli..

Doğumun başlaması konusunu doktoruma ben de sordum. Emin ol anlarsın diyor. Genelde 39.haftadan sonra olur diyor. Bacaklara akar derecede su gelmesi en belirgin gösterge imiş.
Şimdilik bebeğimin içimde olmasının keyfini çıkarıyorum. Her anın tadı başka :)
Doktorum il disina tatile gitmis. Bu aksam bi sanci sag taraftan 4-5 kere yokladi beni ara ara. Korkmadimda degil hani :) ama hafifledi ve gecti yalanci sanciymis kendisi :) umarim saglikla kavusuruz yavrularimiza. Tetikte bekliyorum :)

Ben hissetmemiştim bile sancım olduğunu meğerse doğuruyormuşum :KK70:
Ne guzel ama o evrenin buyuk bi kismini hissetmeden atlatanlara imreniyorum valla :KK49: yalancilar yokladi dun aksam ara ara yoklicaklar gibi ama bakalim gercekler ne zaman gelcek :işsiz:
Su nezleden de kurtulsaydım oyle dogursaydim iyiydi :hasta:
1 ay once falan babasi ben 3 ekimde gelcek diyorum demisti bakalim tutturabilcek mi ben 10.10.18 olur 10 ekimde gelir demistim :KK70:

Ne guzel ama o evrenin buyuk bi kismini hissetmeden atlatanlara imreniyorum valla :KK49: yalancilar yokladi dun aksam ara ara yoklicaklar gibi ama bakalim gercekler ne zaman gelcek :işsiz:
Su nezleden de kurtulsaydım oyle dogursaydim iyiydi :hasta:
1 ay once falan babasi ben 3 ekimde gelcek diyorum demisti bakalim tutturabilcek mi ben 10.10.18 olur 10 ekimde gelir demistim :KK70:
Benim oğlumda 19 Ekim’de doğdu son zamanlar usandırıyor gerçekten. Hatta o gün biz gittik kontrole eşim doktora bugün alamaz mısınız bekleyemiyoruz diye espri yapmıştı . Doktorda zaten bugün almam gerek doğum başlamış dedi biz şok tabi :KK53:

Benim oğlumda 19 Ekim’de doğdu son zamanlar usandırıyor gerçekten. Hatta o gün biz gittik kontrole eşim doktora bugün alamaz mısınız bekleyemiyoruz diye espri yapmıştı . Doktorda zaten bugün almam gerek doğum başlamış dedi biz şok tabi :KK53:
Pazartesi kontrolüm var bizde mi denesek bugun gelmez mi bekleyemiyoruz demeyi :KK70:

X