38 haftadan sonra bebek kanala iner mi ??

Umutlu01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2019
22
19
29
Bayanlar yardımınıza ihtiyacım var şuan tam 38 haftadayim dün Dr gittiğimde bebek kanala hala inmemiş diyor 2 3 haftadır takipte bebek baş aşağı pozisyonda ama kanala inmiyor ve boynuna 1 kez kordon dolamış 40 haftayı doldurmayı beklemeli miyim ? 6 sene sonra hamile kaldım Dr um riske atmayalım çok fazla odemin var dedi acaba beklemeli miyim yoksa Dr umu dinleyelim doktor bu pazartesi veya salı alalım sezeryanla dedi kafam çorba gibi

Kesinlikle doktorunu dinle, bu kadar gelmişsin, bekleme risk almaya değmez. Yarın benimde kontrolüm var bakalım bizimkinde durum ne hala yan gelip yatıyor. Rabbim yardımcımız olsun inşallah

Kesinlikle doktorunu dinle, bu kadar gelmişsin, bekleme risk almaya değmez. Yarın benimde kontrolüm var bakalım bizimkinde durum ne hala yan gelip yatıyor. Rabbim yardımcımız olsun inşallah
Ya hani daha günüm var suyu konusunda da sıkıntı yok ama Dr odemlerden dolayı riske atmak istemiyor bende normali çok istiyorum bir türlü kanala inmiyor sıpa sizde hayırlı güzel haberler alırsınız insaAllah kaç haftalık sizin?

38+4 benimde su ve eşinde bir sorun yok, sürekli yürüyüş yapıyorum eğil kalk merdiven in çık vs inan ayaklarıma kara sular indi.

Oğlan bir türlü aşağıya doğru inmiyor gram sancı yok artık şaşırdım son 11 gün benimde artık gelmezse ya suni sancı yada sezaryen olacak.

Bende artık gelsin diye her an dua ediyorum çevremde herkes pat diye doğuruyor, ben niye bu kadar bekliyorum diye evham yapıyorum

Ya bana da yürüyüş yap diyor ama çok fazla ağrılarım oluyor ayaklarım balon gibi şiş birazcık fazla yurusem evde mahfoluyorum ağrıdan sizidan yani zaten altta özel bölgede aşırı ağrı var oturduğum yerden kalktigim zaman yürümek ölüm gibi geliyor bende diyorum herkes çatır çatır nasıl doğuruyor diye ama bakalım kısmet

Normal dogum yapmak cok guzel ama en onemlisi o hastaneden kucaginda saglikli bir bebekle cikmak. Doktorunu dinle. Istersen baska bir doktora daha gorun. Risk almamani, profesyonellere guvenmeni tavsiye ederim.

Bu arada ben ilk cocugumda sabah doktora gitmistim, kanalda degildi, gece suyum geldi, ertesi gun dogurdum. Yani kanala inmesi oyle cok buyuk hazirlik yapmasi gereken bir sey degil minigin.

Yaaa çok teşekkür ederim insaAllah hayırlısı iyisi doğrusu ile sağlıklı sıhhatli bir şekilde benim bebeğimde iner aşağı ve sağ salim gelir mesajınız için çok teşekkür ederim peki genel anestezi mi epidural mi yoksa lokal anestezi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…