38. haftada normal doğum yapanlar

likear

Guru
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2014
708
507
323
32
Arkadaşlar 37. 38. Haftada normal doğum olasılığı ne kadar acaba bebiş biraz erken gelsin diye bise yaptınız mı yoksa kendiliğinden mı 1 2 hafta önce doğdu

canim ben tam 38+0 da dogum yapdim ve hamd olsun iykide öyle oldu diyorum dogum yaptigim aksam'in sabahinda cok yürüyüs yapmisdim ve 10 katli bi binanin merdivenlerini cikip indim düzenli nefes ala ala sonra eve gittigimde suyum gelmisti Doktorum iliskiye girmeyide önermisti hem dogumu kolaylastiriyomus hemde sanciyi getiriyomus canim

canim ben tam 38+0 da dogum yapdim ve hamd olsun iykide öyle oldu diyorum dogum yaptigim aksam'in sabahinda cok yürüyüs yapmisdim ve 10 katli bi binanin merdivenlerini cikip indim düzenli nefes ala ala sonra eve gittigimde suyum gelmisti Doktorum iliskiye girmeyide önermisti hem dogumu kolaylastiriyomus hemde sanciyi getiriyomus canim
ne guzel canım Allah bağışlasın bende 37 4 oldum cok fazla ağrım var sancımda var sezeryan istemıyorum normal doğumda gelmıyo bıde bu haftalar doğsada sağlığında problem olmaz dıye cok ıstıyorum erken olsun hayırlısı olur inşallah tek sağlıklı olsunda..

ne guzel canım Allah bağışlasın bende 37 4 oldum cok fazla ağrım var sancımda var sezeryan istemıyorum normal doğumda gelmıyo bıde bu haftalar doğsada sağlığında problem olmaz dıye cok ıstıyorum erken olsun hayırlısı olur inşallah tek sağlıklı olsunda..
evet canim yeterki saglikli olsunlarda kizim insAllah cuma günü iki aylik olucak ama son aylarda biliyorum cok SIKILIYO artik insan ama merdiven in cik ve bol bol su ic hareket sayesinde dogurdum ben hic durmazdim :))

evet canim yeterki saglikli olsunlarda kizim insAllah cuma günü iki aylik olucak ama son aylarda biliyorum cok SIKILIYO artik insan ama merdiven in cik ve bol bol su ic hareket sayesinde dogurdum ben hic durmazdim :))
Ayakta 5 dkdan fazla duramiyorum hemen kitleniyorum kafasi olmasi gerekenden daha asagidaymis beni cok sıkıştırıyo su cok icmeye calisiyorum ama onun disinda son ayimda nerdeyse hic yuruyemedim :((

Canım bende 37+4 te yaptım kızım 4gün sonra 3 ayı bitiriyor allahın izni ile su içmeye çalış hareket edemezsin bilirim ben yürüyemdin ağırlıktan:KK48: Allah'ın izniyle sağlıkla al kucağına inşallah evladını

Canım bende 37+4 te yaptım kızım 4gün sonra 3 ayı bitiriyor allahın izni ile su içmeye çalış hareket edemezsin bilirim ben yürüyemdin ağırlıktan:KK48: Allah'ın izniyle sağlıkla al kucağına inşallah evladını
.
Masallah bnde 3 ayi btirdigini gorcekmiyim hayirlisiyla Amin canim insallah aslinda son muayeneden sonra bagiran kadinlari gordukce korktum dogumdan :S

.

Masallah bnde 3 ayi btirdigini gorcekmiyim hayirlisiyla Amin canim insallah aslinda son muayeneden sonra bagiran kadinlari gordukce korktum dogumdan :S
Hiç korkma benim ilk doğumumdu 3saat bilerek gitmedim evde çektim sancımi nasıl ikinma yapacağıni söylüyorlar zaten ne diyolarsa iyi dinle ve yapmaya çalış korkma her doğum bir değil evet canım bbenimde acıdı ama ben hic bağırmadim sende korkma germe kendini

Hiç korkma benim ilk doğumumdu 3saat bilerek gitmedim evde çektim sancımi nasıl ikinma yapacağıni söylüyorlar zaten ne diyolarsa iyi dinle ve yapmaya çalış korkma her doğum bir değil evet canım bbenimde acıdı ama ben hic bağırmadim sende korkma germe kendini
Allah razi olsun canim motive ettin beni insallah dedigin gibi olur

Bende 38.haftada doğurdum oğlumu ,bşr problem yaşamadım çok şükür:)

merhaba,Ağustosun 15.de doğumum bekleniyordu ancak ben hiç bir sağlık sorunu yaşamamama rağmen 2 Ağustos ta 38+1 haftalıkken doğum yaptım.çok fazla hareketliydim hemen hemen her aksam yürüyüş yaptım hiç oturmadım diyebilirim sanırım yürümenin de etkisi oldu ama doktorum doğum yaptığım zamanın erken olmadığını gayet iyi olduğunu söylemişti.ilk kızımda ise 8 ocakta doğum yapacaksın demişti ilk gittiğim doktor ve ben gerçekten söylendiği gibi 8 ocakta doğum yapmıştım.ilki gününü beklediyse ikincisi de bekler denildi ama her hamilelik ayrı bir tecrübe alakası yok yani birbiri ile.

ilkse tam anlamayabilirsin ama 2.lerde daha çok kendini belli ediyor,sancı ve sıklık aralıkları gibi ben geliyorum diyor yani.

36+0 haftadan sonra normal oluyor yani erken olmuyor. Biraz özel olsada burda doktorlar cinsel ilişkiye girilirse erkeğin spermleri rahim ağzını yumuşattigini söylüyor. Yani burda 38+0 haftadan sonra fazla beklememek için eşleriyle cinsel ilişkiye girenler oluyor :). Eğer kadın hala yapabiliyorsa tabi ama insan dan insana doğumdan doğuma değişiyor. Allah yardımcın olsun canım.

Benim 34 haftalikken doğumum başlıyordu 3 ggün hastanede kaldım iğne vurdular 3 gün ilaç verdiler doğumu durdurdular ve 36. Haftada normal doğum yaptim fakat çocuğum inanılmaz derece de mor doğdu morluklar 1.5 ayda anca gecti

Ben 37+4 acaba ne zaman olur tabiki Allah bilir ama 36da yalancı sancilarim başladı . Yalancı sancilardan kaç hafta sonra doğum gerçeklesiyor bilen var mı

merhaba ben de 38+1 de normal doğum yaptım doktora gittiğimde 3 cm açılma vardı hiç korkmayın bebek grlmek istediği zmn kendiliğinden geliyor

merhaba ben de 38+1 de normal doğum yaptım doktora gittiğimde 3 cm açılma vardı hiç korkmayın bebek grlmek istediği zmn kendiliğinden geliyor
Hafif ağrım girdi bi anda bugün sonra tuvalete gittim ishal olmusum ve su gibi iki kere boşaldı . İshal belirtisi mıdır doğumun yardımcı olabilir misiniz bugün 39 . Haftadayim

Back
X