Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne guzel canım Allah bağışlasın bende 37 4 oldum cok fazla ağrım var sancımda var sezeryan istemıyorum normal doğumda gelmıyo bıde bu haftalar doğsada sağlığında problem olmaz dıye cok ıstıyorum erken olsun hayırlısı olur inşallah tek sağlıklı olsunda..canim ben tam 38+0 da dogum yapdim ve hamd olsun iykide öyle oldu diyorum dogum yaptigim aksam'in sabahinda cok yürüyüs yapmisdim ve 10 katli bi binanin merdivenlerini cikip indim düzenli nefes ala ala sonra eve gittigimde suyum gelmisti Doktorum iliskiye girmeyide önermisti hem dogumu kolaylastiriyomus hemde sanciyi getiriyomus canim
evet canim yeterki saglikli olsunlarda kizim insAllah cuma günü iki aylik olucak ama son aylarda biliyorum cok SIKILIYO artik insan ama merdiven in cik ve bol bol su ic hareket sayesinde dogurdum ben hic durmazdim :))ne guzel canım Allah bağışlasın bende 37 4 oldum cok fazla ağrım var sancımda var sezeryan istemıyorum normal doğumda gelmıyo bıde bu haftalar doğsada sağlığında problem olmaz dıye cok ıstıyorum erken olsun hayırlısı olur inşallah tek sağlıklı olsunda..
Ayakta 5 dkdan fazla duramiyorum hemen kitleniyorum kafasi olmasi gerekenden daha asagidaymis beni cok sıkıştırıyo su cok icmeye calisiyorum ama onun disinda son ayimda nerdeyse hic yuruyemedimevet canim yeterki saglikli olsunlarda kizim insAllah cuma günü iki aylik olucak ama son aylarda biliyorum cok SIKILIYO artik insan ama merdiven in cik ve bol bol su ic hareket sayesinde dogurdum ben hic durmazdim :))
.Canım bende 37+4 te yaptım kızım 4gün sonra 3 ayı bitiriyor allahın izni ile su içmeye çalış hareket edemezsin bilirim ben yürüyemdin ağırlıktanAllah'ın izniyle sağlıkla al kucağına inşallah evladını
Masallah bnde 3 ayi btirdigini gorcekmiyim hayirlisiyla Amin canim insallah aslinda son muayeneden sonra bagiran kadinlari gordukce korktum dogumdan :SCanım bende 37+4 te yaptım kızım 4gün sonra 3 ayı bitiriyor allahın izni ile su içmeye çalış hareket edemezsin bilirim ben yürüyemdin ağırlıktanAllah'ın izniyle sağlıkla al kucağına inşallah evladını
Hiç korkma benim ilk doğumumdu 3saat bilerek gitmedim evde çektim sancımi nasıl ikinma yapacağıni söylüyorlar zaten ne diyolarsa iyi dinle ve yapmaya çalış korkma her doğum bir değil evet canım bbenimde acıdı ama ben hic bağırmadim sende korkma germe kendini.
Masallah bnde 3 ayi btirdigini gorcekmiyim hayirlisiyla Amin canim insallah aslinda son muayeneden sonra bagiran kadinlari gordukce korktum dogumdan :S
Allah razi olsun canim motive ettin beni insallah dedigin gibi olurHiç korkma benim ilk doğumumdu 3saat bilerek gitmedim evde çektim sancımi nasıl ikinma yapacağıni söylüyorlar zaten ne diyolarsa iyi dinle ve yapmaya çalış korkma her doğum bir değil evet canım bbenimde acıdı ama ben hic bağırmadim sende korkma germe kendini
Bizim kerata daha gelmedi gününü bekliyor galiba ama sancilarim da yok değilmerhaba ben de 38+1 de normal doğum yaptım doktora gittiğimde 3 cm açılma vardı hiç korkmayın bebek grlmek istediği zmn kendiliğinden geliyor
Doktorum kontrol vermedi herşeyin gayet iyi diye ama bende sabırsızlanıyorummerhaba ben de 38+1 de normal doğum yaptım doktora gittiğimde 3 cm açılma vardı hiç korkmayın bebek grlmek istediği zmn kendiliğinden geliyor
Hafif ağrım girdi bi anda bugün sonra tuvalete gittim ishal olmusum ve su gibi iki kere boşaldı . İshal belirtisi mıdır doğumun yardımcı olabilir misiniz bugün 39 . Haftadayimmerhaba ben de 38+1 de normal doğum yaptım doktora gittiğimde 3 cm açılma vardı hiç korkmayın bebek grlmek istediği zmn kendiliğinden geliyor