Bende 37+5 haftalik hamileyim bebegimn hareketleri gittikce azaldii bazn bi kac saat hc hareket bile etmiyoo ama hareket edincede cok canim yaniyo bnde korkuyorum normalmi acaba bole olmasii
Bende 37+5 haftalik hamileyim bebegimn hareketleri gittikce azaldii bazn bi kac saat hc hareket bile etmiyoo ama hareket edincede cok canim yaniyo bnde korkuyorum normalmi acaba bole olmasii
Markete giderken baya bi beyaz akinti gelmişti ama beyaz diye nisan degildir diye dusunmustum. Marketteyken belime agri girdi sonra gecti eve geldik biraz yatip uyuyim diye dusundum yatarken alt kismimda pit diye bisey hissettim wc ye gittim tuvaletim vardi yaptim ama bitmek bilmedi ayaga kalktim hala su akiyodu meger suyum patlamis sonra baya su gelmeye basladi dr u aradik hastaneye gittik yolda ve hastanede de surekli su geliyodu nst baglandim 100 sancim cikti sonradan hissetmeye basladim 5dkda 1 sanci gelmeye basladi ama sezeryan oldum acilma 1cm di
Arada bnimde bole beyaz bi akntim geliyoda akntidr die ustune dusmuyorum bide bazen kasiklarima sanci giriyo o kadar baska bisey yok bende daha hayirlisiyla bide ben bebegimi kucagima alsaydim
Arada bnimde bole beyaz bi akntim geliyoda akntidr die ustune dusmuyorum bide bazen kasiklarima sanci giriyo o kadar baska bisey yok bende daha hayirlisiyla bide ben bebegimi kucagima alsaydim