38 hafta doğum belirtileri

ay550

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2023
54
17
26
Bu gun 38+0 hamileyim dün haftalık kontrole gittiğimde nst de ağrı çıktı Altan muane ettiler 1.5 2 cm açıklık vardi ultrason la bakildignda bebegin kilosu hersey yolunda kafasida aşağıda rahim agzinda sadece bekliyoruz eve geldiğim de duş aldim gece 12 gibi lavobada kahvemsi sümüksü bir sey sürüldü peceteye nişan mi gelmistir yani emin olamadik annemle dun geceden beride başı wc ye kalkiyorm hafif agrilarim var rahimde bebek hareketleride canimi yakiyor sizce doğum yaklasmismidir açılma yi artırmak için ne yapmalıyım

Nişan gelmiş. Benim nişan geldikten iki gün sonra suyum gelmişti. Yürüyün evde hem ağrınız hafifler hem açılma olur

Nişan gelmiş. Benim nişan geldikten iki gün sonra suyum gelmişti. Yürüyün evde hem ağrınız hafifler hem açılma olur
Dimi emin olamadik ama tahmin ettik doktorda gitmedik bebeğe birşey olmaz dimi yürümeyi surekli yapıyorum inşallah açılma olur ben pek şiddetli agriyi hisedemiyorum nst de çıkıyor ama

Dimi emin olamadik ama tahmin ettik doktorda gitmedik bebeğe birşey olmaz dimi yürümeyi surekli yapıyorum inşallah açılma olur ben pek şiddetli agriyi hisedemiyorum nst de çıkıyor ama
Bebeğin hareketlerini takip et tabi. Suyun gelmediği sancın artmadığı sürece bişey olmaz inşallah

Bol bol yürü su iç, pilates topundan hareketleri yap, çömel kalk... kanala girince kabızmış gibi baskı yapar duramazsın savcıdan 8-9 cm olunca çekilmiyor sancı... Diğerleri zaten sabredilebilir.. 5 sonrası rahatsız ediyor

Çok kısa da sürebilir açılma çok uzun da kişiden kişiye değişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…