38. gebelik haftam cok akintim var!

Tuba_1984

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2009
68
1
40
Arkadaslar bi sorum olacak! Su son 4 gündür falan asiri derecede akintim var! Sarimsi bir rengi var ama kokusu falan yok! Günde 4 tane falan günlük ped degistiriyorum! Acaba dogumun yaklastiginimi gösteriyor yoksa baska biseymi olabilir! Bana yardimci olursaniz cok sevinirim! Bilgileriniz icin simdiden cok tesekkür ederim!

:1hug:

Son düzenleme:
Yaaaaa neden kimse bisey yazmiyoooooo????????????????????

Bebegime bisey olmaz demi!

Nolursunuz beni rahatlatin bi bilgi bile beni rahatlatir emin olun!

canım ben cevap vereyim olur korkma benim de çok oluyodu doktora git vitil verirakıntı çok olunca fitil veriyolar için temizlensin diye ben klullanınca birden akadrdı bişey olmaz ama dogum çabuk olmasın diye bi git

he biraza dinlen artık ayjkalarını uzat yat doktorun derdi artık çok gezinme

Tesekkür ederim canim! Bende korkmaya baslamistim! Internete bakiyorum hamilelikte akinti normal diyo ama yinede insan korkuyo iste! Hele bide bukadar az kalmisken! Aslinda fazla gezmiyomda! Zaten okadar SIK tuvalete gidiyomki biyere gitsem yanimda WC tasimam lazim heralde! :-) Sana yeniden tesekkkürler! Allaha emanet ol!

HAYIRLI AKSAMLAR!

:nazar:

bende 35 haftalık ikizlere hamileyim.şu son 1-2 haftadır benimde akıntım çok gelmeye başladı.dr sormadım ama internette normal yazıyor.

canım öncelikle Allah tamamına erdirsin hayırlısı ile.

hamilelikte akıntı doğumun belirtisi değil, ancak tetikleyicisi olurmuş genelde.bendede inanılmaz var.36. haftam bitmek üzere. çok takma kafana,kadınların muhtemel idrar yolu enfeksiyonlarındandır. hamilelikte daha da hassaslaşırız . seninde son zamanların zaten.
sevgiler

Tesekkür ederim arkadaslar! Iyki böyle bi site varda birbirimize sorup sorunlarimizi paylasiyoruz! Benimde bugün hastanede kontrolum vardi doktora sordum akinti normalmi diye! Oda dogumun son zamanlarinda cok normal dedi! O yüzden bugün biraz daha rahatim! Insan tabiki korkuyor ama cok sükür bebisimin durumuda iyimis! Artik tek istegim onu sag saglim kucagima alabilmek! Rabbim hepimizi bebislerimize kavustursun! Insallah hepimiz kolay dogumlar yapariz!

Kendinize iyi bakin arkadaslar! Benim icin dua edin 2 haftam kaldi! Bakarsiniz dahada erken gelir! Kiz biraz erken geliyo diyolar ama bilemem artik!

vereliniortak

X