38 beden tesettür elbise Arıyorum (uygun fiyatlı veya takaslı)

hamusum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
2.404
94
163
Merhaba bayanlar uzun bileğe kadar uzun tesettür elbise arıyorum 38 beden olucak... marka takıntım yok oyüzden şu marka bu marka diye pahalı pahalı ürünler ekleyip uçuk fiyatlar vermeyin lütfen yüksek fiyatla alabilecek olsam 2.el aramazdim anlayışınız için teşekkür ederim
NOT: (ABİYE ARAMİYORUM) GÜNLÜK ELBİSE ARIYORUM 1.70 boy 55 kiloyum

Son düzenleme:
mr5oky.jpg

bu var ancak kilonuz kaç bedeninde emin değilim bu elbisenin kilonuzu özelden iletirseniz elbisenin size büyük olup olamaycağına bakmam gerekecek bu arkadaşımın da ona sorucam kaç beden olduğunu unuttum doğrusu çok giyim var elimde

bi dk hemen ekliiyim

Son düzenleme:
4Z8znA.jpg

160 boya kadar 60 kiloya kadar olan bir elbise exxe markalı 40 bedenin kilolu bayanlarına olur çok kilolu değilseniz bu arkadaşımın üzerinde durduğu gibi durur 10 tl
XDJ6j3.jpg

38-40 beden kısa kollu 7 tl

mr5oky.jpg

bu var ancak kilonuz kaç bedeninde emin değilim bu elbisenin kilonuzu özelden iletirseniz elbisenin size büyük olup olamaycağına bakmam gerekecek bu arkadaşımın da ona sorucam kaç beden olduğunu unuttum doğrusu çok giyim var elimde

bi dk hemen ekliiyim
Canm bunun boy ölçüsünü yazar misın ve üzerinde resim çeker misin model anlasilmiyo

tamam gündüz gözüyle çekince eklerim canım.bende sönük görünebilir model ben sıska 38 bedenlerdenim de :)diğerlerini beğenmedik herhalde

Bende var tam istediginiz gibi sanirim. Eminim cok begenirsiniz ama bir hafta sonra ekleyebilirim ancak. Sehir disindayim.

cnm üzerimde denedim hemen foto ekliyorum inşallah kızmadın beklettiğim için

l0r19E.jpg
oY8797.jpg

ben sıska 38lerdenim dediğim gibi bende sönük durdu ama 50 ve üstü kilosu olanlara tam olur bedeni 40 ama 42 ye kadar bile esner kumaşı esnek rahat bir elbise boyu bende uzun biraz 1.65 boyum sende biraz bileğe gelir ben foto çektim benim ölçüme göre değil kendi ölçüne göre giderek karar ver istersen nasıl istersen karar senin özelden de görüşürüz sorun varsa iyi satışlar

Back