Ben götürdüğümde yapmadı işte,inşallah alışır,bizim de başlayalı tam bir hafta oldu. daha bir kez bile oğlum kendiliğinden lazımlığa gidip yapmadı. ben götürdüğümde çişi varsa yapıyor itiraz etmiyor, bu da olumlu bir gelişme ancak kendiliğinden yapmıyor, o anda salıveriyor geldiğinde. daha hala erken, biraz daha zaman tanımak gerek. eğer götürdüğünüzde yapmaya direnmiyorsa bu da olumlu bir şey.
Biraz bahseder misiniz kendi sürecinizdensabretmen lazim benim oglumda ayniydi. alisiyo zamanla.kizmaman lazim bu donemde. 1aya duzene girer sabirli olman lazim
Buna takılmasanız keşke.38 ay nedir Allah aşkına ya.3 yaşını geçmiş çocuk yaşını mi söyleseniz artık.
Bezli miBenim de 3 yas 3 ay olcak şöyle bir durum var lazimlik ya da tuvalete hic oturmadi ve oturmak istemiyor hicbirsekilde ama bezsiz dolasinca tutmayı falan biliyor uykuda bile yani bir inati var oturmakla ilgili oyuzden hic ustune gitmiyorum sadece hatirlatma yapiyorum biliyorum birgun kendi yaptim diyecek insallah yani severek isteyerek olmasini istiyorum bakalim
Evet yani ben sikistigini anlayinca takiyorum yere de yapmak istemiyor cok uzun sure tutmaya calisiyor o sebepleBezli mi
Anladım,insallah kolaylıkla öğrenirlerUzun sure bezsiz dolastiriyorum gunduz zaten hic altina falan yapmiyor tutuyor ben geldigini anlayinca takiyorum cisi bile gizli yapiyor oyle bakalim
Insallah ogrenirlerAnladım,insallah kolaylıkla öğrenirler
Ben yazacaktım iyi yaşayın 48 aylık diyen bile var çevremde38 ay nedir Allah aşkına ya.3 yaşını geçmiş çocuk yaşını mi söyleseniz artık.
Teşekkür ederimBen yazacaktım iyi yaşayın 48 aylık diyen bile var çevremde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?