Arkadaşlar Allah rızası için yol gösterin 2 ay oldu tuvalet eğitimine başladık çisi bile tam öğrenemedi sürekli altına kaçırıyor söyleyip ben götürmesem asla gelip çişim geldi demiyor altına salıyor. Gece zaten hep çarşaf değiştiriyoruz en az iki kere kaldırmam gerekiyor çoğu kez 3 kere. Bazen gece denk gelmiyor ve kaçırmış oluyor. Kaka zaten zulüm gibi iki aydır bir kez bile lazimliga yapmadı. Oturuyor yapmadan kalkıyor 1-2 dk sonra yaptım diyerek geliyor resmen buna alıştı altına yapıp yıkatmak ona normal gelemeye başladı. Çocuğum herşeyi konuşan anlayan bı çocuk ama ne yaptıysam tuvalet işini anlatamadim. Ödül, hediye paketleri, oyuncaklariyla tuvalet yaptırma, hikayeler, çizgi filmler şarkılar heseyi denedim ama yok az önce yine altına yaptı. Ne elde yikamaya ne makinaya çamaşır yetiştiremiyorum. Ne yapayım yapanlar nasıl yapıyor anlatın nolur. Birde kızım çok inat çiş için bile lazimliga zorla götürüyorum korku vs yok lazimliga karşı sıkıntı yok sadece yapmak istemiyor altına yapmak istiyor