38+3 gunluk hamıleyım geceleri sancım var

elzem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
464
33
68
geceleri sancım var. ntsde de sancım cıktı 1 cm acıklık var dedı doktor pazartesi gel dedı bugun ıcın
suan gayet ıyıyım dıye gıtmedım gıtsem bıle doguramam hıc bır sıkayetım yok.
ama gecelerı ölüm gibi sancım oluyo doguracakmısım gıbı sızce neden boyle ne yapayım?

Canim artik dogum icin rahim hazirliyor kendini simdi karnin sIKIsir sanci geldiginde tas gibi olur bu sancilarin rahim Yavas yavas aciliyor belirtiler Eger cok SIk araliklarla gidip gidip gelirse hastaneye Git masallah Sona yaklasmissin bebis dogsada sakincasi Yok Benim oglum 36 haftalik dogdu masallah saglikliydi:) hayirli dogumlar Allah yardimcin olsun sancin az dogumun bir avazda olsun insallah

Bende 39 haftalık hamileyim ve aynı şikayetler bende de var. gündüz çok fazla birşey yok ama geceleri dayanılamayacak kadar sancı oluyo. inş. hayırlısıyla doğumumuzu yaparız. Şimdiden hayırlı olsun

Ben 17 haftalık gebeyım bir an önce sizler gibi hayırlısıyla oglumu kucagıma almak ıstyorum ama gunler haftalar gecmiyor sanki

sancısı olan arkadaşlar ihmal etmeyin gerekirse her gün gidin nst ye girin, benim hiç bir sıkıntım olmamasına rağmen 37+4 deki nst kontrolünde acil sezaryene alındım, bebeğimin kalp atışları yavaşlamıştı şükür sağlıklı doğdu, aman dikkat edin, sağlıklı doğumlar

Ben 17 haftalık gebeyım bir an önce sizler gibi hayırlısıyla oglumu kucagıma almak ıstyorum ama gunler haftalar gecmiyor sanki

Canım benim 9 ay geçiyor da son 10 gün geçmiyor :) Rabbim hepimizi kavuştursun evlatlarına. Sağlıcakla kucagımıza almayı öpüp koklamayı nasip etsin

Canım benim 9 ay geçiyor da son 10 gün geçmiyor :) Rabbim hepimizi kavuştursun evlatlarına. Sağlıcakla kucagımıza almayı öpüp koklamayı nasip etsin

Aminnnnnn insallah allahım sizlere de tek avazda hayırlı saglıklı dogumlar nasip etsinnnn...bebeginin sansı hep acık olsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…