Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Denizer,
Bu tür durumlarda normal doğum diye zorlamaya gerek yok. Normal doğumun bir çok artısı olmasına rağmen bu tür durumlarda (ki bu sorun bile değil, tahmin ettiğim üzere bebek sürekli kontrol altında) sezaryan kaçınılmaz oluyor. Sezaryana ne kadar karşı olsamda bu tür durumlar için ideal çözümdür fakat ülkemizde kolay olduğu için seçilen bir yöntem. Avrupda bu özel durumlar dışında sezaryana hemen hemen hiçbir kadın doğum uzmanı sıcak bakmıyor. Lakin senin özel bir durumun var... Lütfen panik yapmayın hekimlerimiz şahsi görüşüm en doğru seçeneği sunmuşlar size... Rahatlayın ve artık doğuma hazırlanın...
Sağlıklı bir bebek dünyaya getirmen dileği ile....
haklısın canım. görünen o. doktoruma güvenmekten başka çarem yok teşekkür ederim ..slm kızlar, başlığı okudum, panik yapma arkdaşım druna güven, 2 haftan kalmış son haftalarda döner mi bilmiyorum ama bu çok düşük bi ihtimal, hayırlısıyla sezeryanını ol, allah kurtarsın cnm benim, hayırlı doğumlar
bugün itibariyle 40+4 oldum, 39+5 de kontrolüm vardı fakat bebeğim hala aşağı inmemişti.
yani illa inmicek diye de bişey yok bence, eğer normal istiyosan bence biraz daha beklemelisin,
evet biliyorum beklemek çok zor, hatta şu an bunu benden daha iyi kimse bilemez, ama normal doğum istiyosan katlanman lazım,
ama bir de şöyle bi durum var, ben bu kadar beklememe rağmen normal doğurabilcek miyim? o da belli değil, belki de sezaryen olacağım.
ama en azından ben sonuna kadar bekledim diyebileceğim ilerde. bi pişmanlığım olmayacak bu konuda
benim tavsiyem eğer her şey normalse en azından 1 hafta daha beklemen
işte bende sizin gibi düşündüğüm için panik yaşadım. doktor suyumun azaldığını ve beklememin riskli olacağını söylüyor.sezeryanan fikrine kendimi alıştırmaya çalışıyorum ..
Ben yazana kadar doğurmadın umarım
Bekleme be canım.Sezeryan o kadar kötü değil,valla epidural oldum,ameliyathaneden döndüm,bir kere bile ağrı kesici butonu kullanmadım,akşama kalmadan ağrı kesici butonu kaldırdılar ve hissetmeye başlar başlamaz da fink attım hastane koridorlarında.
Tabii ki normal doğum en istenileni ama herkesin şartları uygun olmayabiliyor.Benim bebeğimin göbek kordonu plasentaya yandan bağlıydı,sezeryan olacağı baştan biliniyordu,belki o fikre alıştığım için zor gelmedi bana
Beray sezeryan bebesi,onun arkadaşı da sezeryan oluversin,üzme kendini..Güzel haberlerini bekliyoruz,Berayla seni öpüyoruz opuyorumnanaktan