• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38+0 uygun mu?

pastanedekikiz

müngke tengriyin küçüdür
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
121
38
98
34
İstanbul
Merhbalar hamişler... uzatmadan hemen soruciim... 36+5te cok agrim oldu ama acilmam yoktu. Dayanamiyordum agrilara, doktorum da egerki ben cok istersem alabilecegini soyledi. Tabi yazi cizgi bir seyler imzalamam kaydiyla. Cok istiyordum cunku. Sonra vicdanim el vermedi ben bu agrilara dayanirim daha erken dedim bekledim. Simdi de 38+0da alabilecegini bu surenin yeterli oldugunu soyledi. Diyorum ki beklemisim beklemisim daha da beklesem mi? 38. hafta gercekten yeter mi? Bebek kuvoze girer mi eger dogarsa? Sezeryan olacak bir de benim zorunlu... Sutum gelir mi, bebek emer mi, solunumu iyi olur mu kafam karisik. 36+2de 4 doz ciger gelistirici yapildi bu arada. Yarin doktor kontrolum var ne yapsam israr etsem mi beklemek icin bir fikir verin

Merhaba.benimde zorunlu Sezeryan olacak.38+4 te alınmış olacak.38 dem sonra alıyorlar genelde gelişimi tamamlanmış oluyormuş.bu arada hiç bir problemim yok ağrı sancı su vs..o yüzden tedirgin olmayın doktor daha iyisini bilir

Merhaba.benimde zorunlu Sezeryan olacak.38+4 te alınmış olacak.38 dem sonra alıyorlar genelde gelişimi tamamlanmış oluyormuş.bu arada hiç bir problemim yok ağrı sancı su vs..o yüzden tedirgin olmayın doktor daha iyisini bilir
38+4 niye ozellikle mi istediniz? Benim tam 38’de olacak tedirginim. Cunku, bir tanidigim ilk gebelikte sezeryansa 38i gecmesini bekler doktorlar demisti. Kafam karisti 3-4 gunden bir sey olur mu ki? Gecen pazartesi 2800-3100 arasi demisti kilosuna. Boyu da 49 cm dedi. Simdi ne olmustur bilmiyorum tabi. 2800 az degil mi dogum icin?

ben 38+0 de sezaryenle doğum yaptım çok şükür sağlıklı doğdu.:)
hiç endişe etmeyin .
Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin.

38+4 niye ozellikle mi istediniz? Benim tam 38’de olacak tedirginim. Cunku, bir tanidigim ilk gebelikte sezeryansa 38i gecmesini bekler doktorlar demisti. Kafam karisti 3-4 gunden bir sey olur mu ki? Gecen pazartesi 2800-3100 arasi demisti kilosuna. Boyu da 49 cm dedi. Simdi ne olmustur bilmiyorum tabi. 2800 az degil mi dogum icin?
kilosuna hiç takılmayin..
40 haftada doğum yapıp da 2,500 kilo doğan da var..
zaten doğumdan sonra bebek kilo alacak.
bu yüzden bebeginizi kendinizi strese girmeyin..
sağlıklı doğsun da gerisi herşey hallolur:)

Ben istemedim doktor 38 haftayı doldururuz demişti bebeğin gelişimine göre ayarladı sanırım.ayrıca bebeğinizin kilosu da çok normal.bir haftada yine kilo alır zaten..

Ben istemedim doktor 38 haftayı doldururuz demişti bebeğin gelişimine göre ayarladı sanırım.ayrıca bebeğinizin kilosu da çok normal.bir haftada yine kilo alır zaten..
Bana tam 38+0 diyince endiselendim neden daha beklemiyoruz diye. Bazen doktorlar kendi takvimlerine gore de ayarlayabiliyorlarmis. Keyfi erken dogsun istemiyorum. Tesekkur ederim. :)

Back